Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vincci Rosa Beach


Descriere

Descriere: HOTELUL VINCCI ROSA BEACH de 4 stele are o vedere panoramica asupra marii si satisface toate cerintele unei vacante reusite atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor.
Localizare: HOTELUL VINCCI ROSA BEACH este situat intre Sousse si Monastir, pe o plaja cu nisip alb considerata cea mai frumoasa din zona, la 7 km de centrul orasului Monastir si la 10 km de aeroport.
Plaja: HOTELUL VINCCI ROSA BEACH este situat direct pe o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: HOTELUL VINCCI ROSA BEACH are 398 camere majoritatea renovate, de mai multe tipuri (duble, triple, quadruple si apartamente), cu vedere la mare sau la gradina. Toate dispun de aer conditionat, telefon, TV satelit, seif (cu plata), balcon / terasa, minibar (contra cost), baie cu cada/dus si uscator de par, wi-fi.
Facilitati hotel: HOTELUL VINCCI ROSA BEACH dispune de receptie, 2 restaurante cu bucatarie internationala, restaurante a la carte cu specialitati tunisiene si italiene, 3 baruri, cafenea, o piscina exterioara si una interioara, centru spa intre orele 10-19 (masaj, sauna), sezlonguri si umbrele la plaja si piscina, sala de conferinte, internet gratuit in zonele publice, sporturi nautice, volei de plaja, tenis de masa si program de animatie si divertisment.
Facilitati copii: HOTELUL VINCCI ROSA BEACH asigura copiilor un mini club pentru varste intre 4 si 12 ani si babysitting (la cerere, cu plata).
Clasificare oficiala: 4*
Pagina web: https://rosabeach.tn/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Piscina exterioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.