Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vincci Nozha Beach

de la
1134  924 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Este situat pe plajă, la 4 km de centrul orașului și la 65 km de aeroportul din Tunis. Facilitati hotel: Hotelul pune la dispoziția turiștilor săi un restaurant-bufet, 3 restaurante a la carte cu specific Tunisian și internațional, grătar, room service, 3 baruri, cafenea maură, casino, parcare, coafor, doctor (la cerere), spălătorie, coafor, magazine. Facilitati camera: Hotelul are un total de 447 de camere duble, triple, cvadruple, camere familiale și junior suites. Camerele sunt spațioase, confortabile, cu balcon sau terasă, baie, uscător de păr, telefon direct, TV-satelit, mini-bar (contra cost), seif (contra cost). Sport si agrement: 2 terenuri de tenis, volei pe plajă, mini-golf, snooker, tragere cu arcul, sală de jocuri electronice, promenadă pe cal și pe dromader, 2 terenuri de golf, sport nautic în împrejurimi, canoe, jet ski, water ski, parașutism, sală de fitness, saună, hammam, hidromasaj, masaj, tratament anti-stress, centru de estetică. Piscina: Piscină exterioară de 800 mp și piscină acoperită. Facilitati pentru copii: Piscină pentru copii, mini-club pentru 2 grupe de vârste (4-6 ani și 6-12 ani) și serviciu de baby sitting. Plaja: Plajă privată cu nisip. Șezlonguri, saltele, și umbrele gratuite, baza nautică privată.
http://www.vinccihoteles.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Pub(s)
Archery
Catamaran
Designer hotel
Wireless internet
Peddle boat
All Inclusive
Games room
Medical service
Windsurfing
Canoes
Single rooms
Mini club
Outdoor swimming pool
Sunshades
Junior Suites
Year of the last refurbishment
Deckchair
Sandy beach
Entertainment activities
Water aerobics
Aerobics
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Hairdresser
Lift(s)
Children\'s swimming pool
Sauna
Laundry service
Safe
Beach hotel
Steam bath
Mini Golf
Satellite/cable TV
Nearest large city
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Change machine
Gymnasium
Internet access
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.