Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vincci Marillia


Descriere

Descriere: HOTELUL VINCCI MARILLIA din statiunea Yasmine Hammamet, faimoasa pentru plantatiile de iasomie, a fost complet renovat in 2012/2013 si are 352 camere dispuse in 3 cladiri. Este un loc de vacanta extrem de apreciat, in special de catre cupluri.
Localizare: HOTELUL VINCCI MARILLIA este localizat in statiunea Yasmine Hammamet, la 8 km de orasul antic Hammamet, la 500 m de zona cu magazine, la 45 km de aeroportul Enfidha si la 60 km de capitala Tunis.
Plaja: HOTELUL VINCCI MARILLIA este situat pe o plaja lata, nisipoasa, dotata cu umbrele si sezlonguri gratuite si prosoape disponibile contra unei garantii.
Dotari camere: HOTELUL VINCCI MARILLIA are camerele dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, seif, minibar, balcon / terasa cu vedere la mare, wi-fi, baie, uscator de par.
Facilitati: HOTELUL VINCCI MARILLIA dispune 2 restaurante cu mese tip bufet, preparate din bucataria internationala, snack bar langa piscina, lobby bar (deschis intre orele 8.00-24.00), schimb valutar, magazin de suveniruri, centru de conferinte, internet wireless gratuit la receptie, 1 piscina interioara si 2 piscine exterioare de dimensiuni olimpice, centru SPA, teren de tenis, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, miniclub.
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.vinccihoteles.com/eng/Hotels/Tunisia/Hammamet/Vincci-Marillia

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Airport
City centre
Beach
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.