Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marabout


Descriere

SITUACIÓN: Alojándote en Hotel Marabout Sousse estarás en pleno corazón de Sousse, en una ubicación muy conveniente para llegar a lugares como Playa de Sousse o Ribat de Sousse. Este hotel de playa se encuentra a pocos kilómetros de Estadio Olímpico y de Puerto de Port El Kantaoui. HABITACIÓN: Te sentirás como en tu propia casa en una de las 200 habitaciones con aire acondicionado. Las habitaciones disponen de balcón. En tus ratos libres tendrás un televisor con canales por cable para entretenerte. El cuarto de baño está provisto de ducha y bañera combinadas. INSTALACIONES: Con servicios como masajes o tratamientos corporales, te sentirás como nuevo. Tras un día de sol en la playa privada, diviértete con instalaciones recreativas como discoteca y piscina al aire libre. Encontrarás también tienda de recuerdos o quiosco y asistencia turística y para la compra de entradas. Tendrás conexión a Internet de alta velocidad por cable (de pago), servicio de recepción 24 horas y atención multilingüe a tu disposición. Hay un aparcamiento sin asistencia gratuito disponible. RESTAURANTE: Si tienes hambre, pasa por el restaurante de este hotel, que ofrece desayunos, almuerzos y cenas o por la cafetería. Disfruta de tu bebida favorita en el bar o lounge o en el bar junto a la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina interioara
Fitness
Tenis
Loc de joaca
Lobby
Familie cu copii
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Sezlonguri gratuite pe plaja
Umbrele gratuite pe plaja
Bar/Baruri
Baie
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Balcon/terasa
Program de comedie
Distanta pana la plaja
Sporturi acvatice
Wellness
Restaurant in cladire (á la carte)
Dus sau cada
Toaleta
Cazare la mare
Pentru familiile cu copii
Aquapark in hotel
Optiuni cumparare
Hotel chiar langa plaja
Hotel pe plaja
Tobogane si tobogane cu apa
Coafor
Sfat AT
Reprezentatie locala
Aer conditionat individual
Piscină
Recepție
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.