Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Magic Holiday Village Manar

de la
1370  1181 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Magic Holiday Village Manar este un hotel ce isi intampina oaspetii intr-o atmosfera prietenoasa, perfect pentru familiile ce sunt in cautarea unui concediu de vis. Cu o pozitionare excelenta catre mare si gradinile luxuriante din apropiere, hotelul propune clientilor sai o experienta unica atat prin multimea de servicii si facilitati de calitate, cat si prin optiunile multiple de distractie.Localizare
Hotelul este situat pe malul Marii Mediterane, in orasul tunisian Hammamet, la 6 kilometri de centru si la 63 de kilometri de aeroport. In apropiere de hotel pot fi gasite un club de noapte, o statie de autobuz la 550 de metri, un supermarket la circa 3 kilometri, 2 parcuri acvatice, diverse baruri si terase. Fortareata Kasbah si cartierul istoric Medina pot fi gasite la doar 8 kilometri, locurile fiind perfecte pentru fotografii de vacanta, privelistea catre mare si stradutele pitoresti fiind o adevarata incantare vizuala. La 10 kilometri de hotel se afla Centrul Cultural din Hammamet, cunoscut si sub numele de Villa Sebastian, dupa numele fostului architect roman George Sebastian, cel care a realizat proiectul cladirii in care a si locuit. Locul este unul din punctele de atractie ale orasului nu doar pentru ambientul sau de o frumusete unica, ci si pentru istoria sa, in trecut acesta fiind locul de refugiu al unora dintre cei mai in voga intelectuali si lideri politici din perioada interbelica, precum Winston Churchill, Charles de Gaulle sau fostul rege britanic Edward al VII-lea.

Facilitati pentru copii
Hotelul dispune de un waterpark, o piscina de mica adancime destinata exclusiv minorilor, un miniclub pentru copii, unde se pot delecta cu diverse activitati amuzante si jocuri, servicii de babysitting si spectacole de divertisment.

Facilitati camere
Magic Holiday Village Manar detine 333 de camere spatioase si elegante ce sunt dotate cu aer conditionat, tv, acces la internet, minibar, telefon fix, baie cu cada sau cabina de dus, prosoape si uscator de par.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele servicii si facilitati: waterpark, zona de plaja privata, o piscina interioara si 2 exterioare cu sezlonguri si umbrele pentru soare, accest gratuit la internet, un centru spa, sala de fitness, sali pentru conferinte, intalniri de afaceri si spectacole, room service, servicii de spalatorie si curatatorie, transport de la si catre aeroport, teren de tenis, teren de volei pe plaja, teren de fotbal, spectacole de entertainement, 5 restaurante si 4 baruri.

Plaja
Hotelul Magic Holiday Village Manar este situat pe malul marii si dispune de zona de plaja privata cu nisip, ce este amenajata cu sezlonguri, umbrele pentru soare, facilitati pentru sporturi de plaja si nautice si un bar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room Service
camere de familie
Loc de joaca pentru copii
zona de plaja privata
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.