Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAICO HAMMAMET


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat în Golful Hammamet, acest hotel luxos are 2 piscine, centru comercial și terenuri sportive. Oferă acces gratuit la Wi-Fi, centru de talasoterapie și loc de joacă pentru copii. Echipată cu facilități moderne, fiecare cameră cu aer condiționat de la Laico Hammamet include TV prin satelit, minibar și balcon. Baia privată are uscător de păr, articole de toaletă gratuite și halat. Specialități internaționale și bufete tematice sunt oferite la restaurant, iar room service este disponibil nonstop. Facilitățile de grătar și un snack bar sunt disponibile pe terasa de lângă piscină. Activități pentru copii sunt organizate la Mini Club. La hotelul Laico Hammamet puteți juca tenis, volei, handball sau baschet și aveți la dispoziție, de asemenea, o sală de fitness. Serviciile de închiriere auto, babysitting și transfer la/de la aeroport sunt disponibile la cerere și la un cost suplimentar. Hammamet este la 10 minute cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

station
Airport
City centre
Beach
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.