Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Mouradi Hammamet

de la
956  738 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Situat în centrul stațiunii Yasmin, acest hotel de lux este despărtit de plajă printr-o promenadă. În apropiere se află aqualand, terenuri de golf și casinouri. Facilitati hotel: Hotelul El Mouradi Hammamet vă pune la dispoziție 5 restaurante, dintre care 2 servesc bufet și 3 a la carte cu specific internațional, pizzerie, lobby bar, cafenea, bar, cafenea maură, serviciu de rent a car, magazin de suveniruri, coafor. Facilitati camera: Hotelul are un total de 377 de camerre dintre care 32 de apartamente junior și un apartament prezidențial, dotate cu A/C, baie, uscător de păr, TV-satelit, telefon direct, mini-bar, seif, terasă sau balcon, room service 24h, internet wireless. Sport si agrement: Programe de divertisment în timpul zilei și seara, saună, baie cu aburi, jacuzzi, centru de wellness și fitness, tenis de masă, biliard, tenis, mini-golf, sporturi nautice pe plajă, programe cu muzică live, tragere cu arcul, volei pe plajă. Piscina: Hotelul dispune de 4 piscine exterioare cu bar, dintre care una este pentru copii, 3 piscine acoperite, cu jacuzzi, și 2 piscine interioare. Facilitati pentru copii: Piscină pentru copii, mini-club pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani. Plaja: Plaja este cu nisip, aici veți găsi un restaurant și un bar al hotelului.
http://www.elmouradi.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Uscator de par
Schimb valutar
Piscina interioara
Piscina pentru copii
Seif
Fitness
Cafenea
Darts
Biliard
Tenis
Tenis de masa
Golf
Tir cu arcul
Lobby
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Sezlonguri gratuite pe plaja
Umbrele gratuite pe plaja
Bar/Baruri
Club pentru copii de la hotel
Baie
Telefon cu apelare directa
TV prin satelit/cablu
Aer conditionat (controlat central)
Balcon/terasa
Masaje
Aerobic
Volei pe plaja
Minigolf
Program de comedie
Distanta pana la plaja
Sporturi acvatice
Wellness
Restaurant in cladire (á la carte)
Cazare la mare
Optiuni cumparare
Numarul de piscine
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Cada
Hotel pe plaja
Coafor
Camera de joaca pentru copii
Reprezentatie locala
Frigider
Volei
Nou in meniu
Piscină
Saună
Recepție
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.