Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ESPLANADE CITY BEACH

de la
917  854 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.10.2024 - 11.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE
Terenul de golf Flamingo este la 10 km de City Beach Esplanade Monastir, iar Golf Palm Links Monastir este la 21 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Monastir Habib Bourguiba, situat la 21 km de hotel.

FACILITATI
City Beach Esplanade Monastir are o piscina in aer liber, gradina, o terasa si un restaurant in Monastir. Avand un bar, hotelul de 4 stele are camere cu aer conditionat si baie privata. Oaspetii se pot bucura de vedere la oras.
Personalul de la receptia deschisa nonstop vorbeste araba, engleza si franceza.
Sauna este un bonus excelent pentru odihna, va va ajuta sa petreceti frumos timpul liber. Exista o terasa pentru relaxare. Pentru proprietarii autoturismelor se ofera parcare pe teritoriul hotelului. Receptia este deschisa nonstop, unde personalul amabil este intotdeauna bucuros sa va ajute cu orice problema legata de cazare. Clientii au la dispozitie pe teritoriul hotelului un bar.

RESTAURANT
Un mic dejun tip bufet este disponibil in fiecare dimineata la unitatea de cazare.

CAMERE
Unitatile hotelului au zona de relaxare, TV cu ecran plat si cutie de valori. Toate camerele de la City Beach Esplanade Monastir sunt dotate cu lenjerie de pat si prosoape.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Minibar
Uscator de par
Seif
Tenis
Lobby
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Sezlonguri gratuite pe plaja
Umbrele gratuite pe plaja
Club pentru copii de la hotel
Baie
TV prin satelit/cablu
Aer conditionat (controlat central)
Balcon/terasa
Bar langa piscina
Masaje
Aerobic
Minigolf
Distanta pana la plaja
Toaleta
Cazare la mare
Aquapark in hotel
Optiuni cumparare
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Tobogane si tobogane cu apa
Reprezentatie locala
Fotbal
Volei
Nou in meniu
Plaja peste promenada
Restaurant in cladire (á la carte)
Săptămâni fericite
Piscină
Recepție
Aer condiționat

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.