Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EL MOURADI HOTEL MAHDIA

de la
845 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.10.2024 - 01.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul El Mouradi Mahdia se afla la 5 km de orașul Mahdia si faimosul cimitir marin, aeroportul Habib Bourguiba din Monastir se afla la 40 de kilometri distanta, si orasul Sousse la 60 de kilometri distanta.

Standard room- Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, majoritatea au terasa sau balcon, o baie completa cu toaleta separata, telefon direct, TV prin satelit,uscator de par, mini-frigider si seif, 24 ore room service.

Single room- Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, majoritatea au terasa sau balcon, o baie completa cu toaleta separata, telefon direct, TV prin satelit,uscator de par, mini-frigider si seif, 24 ore room service.

Hotelul are o gama de patru restaurante si trei baruri: -Le Diamant-restaurant principal- pentru mese tip bufet, -Restaurantul Le Saphir a la carte, -Pizzeria La Citrine, -un restaurant pe plaja -La Turquoise Bar - specific american -Le Corail bar -Lobby bar L'Emeraude. -cafenea- Moorish Cafe La Rose des Sables si la clubul de noapte Moonstone.

Hotelul dispune de trei terenuri de tenis,darts, biliard, petanque, tenis de masa, tir cu arcul, volei pe plaja si teren de fotbal, precum si numeroase sporturi nautice: windsurfing, pedaloane etc. Program de divertisment pe timp de noapte si de seara, un mini club pentru copii (5-12 ani).

Hotelul are, de asemenea, un centru de fitnes, masaje, hamam si sauna. Alte facilitati: salon infrumusetare -centru de afaceri -lift -schimb valutar -servicii medicale -sala de sedinte -telefon -seif -sauna -sporturi acvatice Plaja si Piscine Două piscine in aer liber, dintre care una este o piscina pentru copii si o piscina acoperita cu doua jacuzzi. Hotelul dispune de trei terenuri de tenis,darts, biliard, petanque, tenis de masa, tir cu arcul, volei pe plaja si teren de fotbal, precum si numeroase sporturi nautice: windsurfing, pedaloane etc. Hotelul se afla pe o plaja cu nisp fin.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Busines Centre
24h room service
Uncovered swimming pool
Children\'s swimming pool
Jacuzzi
Minibar/fridge
Turkish baths
Nightclub
Airport
Telephone
City centre
Covered swimming pool
Sauna
TV
Entertainment
Satellite TV channels
Hairdryer
Beach
Tennis court
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.