Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Thapsus Hotel Mahdia


Descriere

Descriere CLUB THAPSUS HOTEL MAHDIA:Club Thapsus Hotel Madia este situat in Mahdia, capitala istorica a dinastiei Fatimizilor, renumita pentru plajele cu nisip fin, siturile arheologice, Medina si portul sau traditional.

Tip masa:
All Inclusive

Localizare CLUB THAPSUS HOTEL MAHDIA: Hotelul este situat in Mahdia, pe plaja privata cu nisip fin, la 48 km de Sousse si 32 km de Monastir.
Localitatea Mahdia este situata la aproximativ 120 km de Aeroportul Enfidha.

Dotari camere:
Hotelul dispune de 370 camere au dimensiuni ce variaza intre 20 si 25 m? si sunt dotate cu balcon sau logie, TV, telefon, minibar, aer conditionat, seif (contra cost), uscator de par.

Facilitati CLUB THAPSUS HOTEL MAHDIA:
Hotelul dispune de plaja privata, WiFi gratuit, piscina exterioara, piscina interioara, receptie 24 ore, restaurant cu produse internationale, produse fara gluten si preparate vegetariene, loc de joaca pentru copii, tenis de masa.


Clasificare oficiala: 4*

Website: https://www.hotelclubthapsus.com/en

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Restaurant
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.