Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Tirol Austria 2021

Vacanta in Tirol Austria 2021

Regiunile din Tirol au pentru fiecare gust oferta potrivita – începând cu destinatiile nobile din St. Anton si Kitzbühel pâna la vaile salbatice si romantice Pitztal si Ötztal si finalizând la regiunea rezervatiei nationale Großglockner si Großvenediger din idilicul Tirol de est. Tara ghetarilor si a lacurilor montane cristaline este foarte bine cunoscuta de drumeti, alpinisti, ciclisti pe munte si schiori.

Citeste mai mult

Vacanta in Tirol Austria 2021


Clima:Descriere:

Regiunile din Tirol au pentru fiecare gust oferta potrivita – începând cu destinatiile nobile din St. Anton si Kitzbühel pâna la vaile salbatice si romantice Pitztal si Ötztal si finalizând la regiunea rezervatiei nationale Großglockner si Großvenediger din idilicul Tirol de est. Tara ghetarilor si a lacurilor montane cristaline este foarte bine cunoscuta de drumeti, alpinisti, ciclisti pe munte si schiori. Culmile montane inalte, ce coboara pana pe malul lacurilor intinse, fac din aceste regiuni ale Austriei un veritabil paradis pentru turisti. Excelentele facilitati atrag amatorii de sporturi acvatice, in vreme ce ghetarii permit schiorilor pasionati sa le incerce pantele periculos de abrupte chiar si vara. Cele mai frumoase zone ale provinciilor sunt traseul pitoresc Glossgloskner Hochalpenstrasse si Parcul National Hohe Tauern. Satele de vacanta din Innsbruck si platoul montan din regiunea olimpica Seefeld (locul de organizare a jocurilor de iarna din 1964 si 1976) va asteapta cu un amestec atractiv de actiune si cultura. Regiunea Hall va poate încânta nu numai cu perspectivele unice de cristal ale lui André Hellers, ci si cu castele, cetati si biserici medievale. În regiunea Karwendel orasul argintiu Schwaz ofera o invitatie de sedere. Iar schiorii si sportivii montani pot descoperi un adevarat Eldorado în Stubaital si Wipptal.

Gastronomie:

Specialitățile culinare sunt un semn distinctiv pentru țările și regiunile din care provin. Și dezvăluie atât de multe despre sufletul unei țări, despre deschiderea față de alte culturi. Astfel, se explică cum îmbinând un fruct chinezesc, caisa, cu o plantă din oceanul indian, zahărul, după o rețetă tipică Boemiei, gălușca a devenit simbolul clinar al  pitoreștii regiuni Wachau.
  Multe rețete și preparate culinare pot fi considerate specialități tipic austriece – însă fără schimbul intercultural acestea nu ar fi fost create niciodată.
Austriecii sunt maeștrii, atunci când vine vorba de a aduce pe masă diverse influențe culturale. O carte de bucate austriacă se citește ca o trecere prin istoria culturală europeană, ca o călătorie în trecut.  
  De exemplu, renumitul șnițel vienez. Acesta nu își are originile la Viena, ci la Veneția. Încă din secolul al XVI-lea bucătarii italieni au gătit carnea dată prin firimituri de pâine albă, și înainte lor, probabil și populația evreiască din Constantinopol. Conform legendei, șnițelul a ajuns în Austria în jurul anului 1857, cu contribuția mareșalului austriac Radetzky. Aici, șnițelul a fost perfecționat, devenind așa cum este cunoscut și apreciat astăzi: o specialitate tipic austriacă.

Obiective turistice:

Stadionul din Innsbruck a fost inaugurat in anul 2000 si este gazda echipei de fotbal locale FC Wacker Innsbruck (a nu se confunda cu FC Tirol Innsbruck, echipa declarata in faliment in 1999). Stadionul Tivoli Neu din Innsbruck a fost gazda unor meciuri de fotbal de la Campionatul European din 2008.
Castelul Ambras (Ambras Schloss in limba germana) este unul dintre siturile culturale cele mai apreciate din capitala provinciei Tirol, Innsbruck, fiind pozitionat pe harta chiar deasupra acestuia. Originea sa este strans legata de viata si activitatea arhiducelui Ferdinand II, un adevarat print renascentist si un entuziast al artei si stiintelor. El fondeaza colectiile Ambras si proiecteaza pentru acestea un loc special, un muzeu concept al vremurilor sale, avangardist si ultramodern.Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.