Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Puerto Palace

   Puerto De La Cruz, Spania Vezi locatia pe harta

de la
1638  1556 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Puerto Palace reprezintă un complex de 8000 mp cu grădini şi piscine, situat într-o zonă rezidenţială liniştită a orasului Puerto de la Cruz, şi poate fi alegerea ideală pentru o vacanţă în familie în însoritele Insule Canare.Facilitati camere
Hotelul dispune de camere confortabile, spatioase si luminoase si pune la dispozitia oaspetilor un numar de 290 unitati de cazare (junior suite-uri, camere duble si camere single), dotate cu baie cu cada/ dus, uscator de par, articole de toaleta, minibar (contra cost), muzica de fundal, TV prin satelit, seif (cost suplimentar), serviciu de trezire, telefon, internet Wi-Fi gratuit si o terasa cu vedere la munte sau la mare.

Facilitati hotel
Puerto Palace este construit în jurul a peste 8.000 mp de grădini şi bazine de înot şi oferă o gamă largă de activităţi şi facilităţi pentru un sejur deosebit în Tenerife. Hotelul dispune de receptie non-stop, camera de bagaje, facilitati pentru intalniri/ petreceri, schimb valutar, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri/cadouri, serviciu de inchiriere masini, pranz la pachet, restaurant, bar la piscina, bar la receptie, sala de gimnastica. Acesta mai ofera oaspetilor camere pentru nefumatori, facilităti pentru persoane cu dizabilitati, camere pentru familii, 3 ascensoare cu vedere panoramica, seif, aer conditionat. Internetul WiFi este disponibil in centrul business si este gratuit. Parcarea este privata si este gratuita, fara rezervare. Oaspetii vor fi incantati sa descopere aici mai multe piscine: una incalzita (pe perioada sezonului mai rece), alta cu o cascada naturala, unde exista si o sectiune speciala pentru copii si un jacuzzi exterior, dar si o piscina speciala, privata. Langa piscina se afla si un bar. Micul dejun si pranzul in stil bufet si cina bufet sau a-la-carte se pot servi la modernul restaurant al hotelului. Hotelul are si o echipa de animatie care ofera un program cu diverse spectacole cu tematica nationala si internationala, muzica live, jocuri cu participarea auditoriului, diferite sporturi (tenis, volei, tenis de masa, water-aerobics, aerobic, minigolf, etc).

Localizare
Hotelul este situat intr-o zona rezidentiala linistita a orasului Puerto de la Cruz din nordul insulei Tenerife, la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului. Această proprietate se afla la aproximativ 12 minute de mers pe jos față de plajă. Complexul Puerto Palace, situat chiar lângă fermecătoarea staţiune Puerto de la Cruz si reprezintă o alegere excelentă pe tot parcursul anului pentru petrecerea unui sejur însorit în familie în Insulele Canare. Aeroportul Tenerife Norte se afla fata de hotel la o distanta de 27 km. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Taoro Park (300 m), Puerto de la Cruz Bus Station (800 m), Church of Nuestra Señora de la Peña de Francia si San Felipe Castle (1 km), Puerto de la Cruz Town Hall, Playa Jardin Beach si Martianez Shopping Centre (1,1 km), Lacul Martianez si La Villa Shopping Centre (1,4 km), Loro Park si Botanical Gardens (1,5 km).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Volleyball
Adapted for people with reduced mobility
Events / banquets rooms
Buffet dinner
Swimming pool
Free WiFi connection
Private parking
TV room
Buffet lunch
Visa Card
Hydromassage bath
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Disabled rooms
Entertainment activities
Water aerobics
Parking
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Hairdresser
Lift(s)
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Sauna
Safe
Radio
TV
Beach hotel
City hotel
Year of construction
Mastercard
Full-board
Buffet breakfast
Half-board
Solarium Terrace
Garden
Mini Golf
Public transport
Beach
Terrace
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Minibar
Car Hire Service
Free parking
Gymnasium
Internet access
Shops
Balcony
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.