Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Muthu Royal Park Albatros


Descriere

Muthu Royal Park Albatros 3* este situat in San Miquel de Abona, pe coasta de sud a insoritei insule Tenerife si ofera oaspetilor sai o acomodatie accesibila si confortabila pe toata durata vacantelor. Facilitati camere
Toate unitatile de cazare ofera articole de toaleta gratuite, zona de lounge, Tv, bucatarie utilata, balcon mobilat cu vedere la piscina sau la gradinile tropicale deosebit amenajate.

Facilitati hotel
Complexul hotelier Muthu Royal Park Albatros 3* ofera oaspetilor sai o varietate de facilitati pentru o sedere confortabila: piscina in aer liber, parcare gratuita, wifi inclus, lift, camere de familie, biblioteca, tenis de masa, bowling, teren de golf (la max. 3 km), bar, serviciu de transfer (cost suplimentar), inchirieri auto. Toate gradinile complexului detin lacuri artificiale, cascade si flori specifice Tenerife. In statiunea Golf del Sur sunt disponbile mai multe terenuri de golf, cele mai mari cu 27 de gauri. Proprietatea ofera un club pentru copii, piscina incalzita in aer liber, precum si receptie deschisa non stop.

Localizare
Muthu Royal Park Albatros 3* este un complex hotelier ce se afla situat la doar 5 minute distanta fata de plaja, in stratiunea Golf del Sur, la doar 100 de metri de plaja. Cele mai apropiate puncte de atractie sunt: Golf del Sur (0.7 km), Chayofa (10 km), Golf Las Americas (11.7 km), Piramide de Arona Convention Centre (12.2 km), Saffari Shopping Centre (12.3 km), Parcul Siam (12.5 km), Aqualand (13 km), La Pinta Beach (13.6 km), Plaza del Duque Shopping Centre (14.6 km), aeroportul Tenerife Sur (3.9 km), aeroportul Tenerife Norte (57.5 km).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Air-conditioning in the restaurant
Squash
On the main street
Golf
Laundry
Bus Stop
Bungalows
Buffet Restaurant
American or Russian billiards
Lawn bowling
Gymnasium
Ping Pong
High chairs
Double beds
Bed and breakfast
Buffet dinner
Tourist area
Supermarket
Iron and ironing board
Studios
Swimming pool
Free WiFi connection
Ideal hotel for families
Small kitchen
TV room
Medical service
Hall Reception
24 hour billing service
Visa Card
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Number of flats (adjoining building)
Deckchair
Pebble beach
Aerobics
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Lift(s)
Mobile phone network signal available
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Bathtub
Safe
TV
Suites
Year of construction
Mastercard
Full-board
Breakfast
Buffet breakfast
Half-board
Garden
Mini Golf
Entertainment
Oven
Microwaves
Satellite/cable TV
Apartments
Beach
Nearest large city
Restaurants
Town centre
Sea
Terrace
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Lounge
Car Hire Service
Free parking
Change machine
Internet access
Games area
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Kitchen
Fridge
Apartment complex
Library

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.