Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR LAS DALIAS

de la
1890 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.09.2024 - 09.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Iberostar Las Dalias se află la 5 minute de mers pe jos de centrul localităţii San Eugenio. Acest complex are 3 piscine în aer liber şi camere cu balcon. Oaspeţii au la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi.

Unităţile de cazare ale complexului Las Dalias sunt luminoase şi spaţioase. Toate camerele au aer condiţionat, minibar şi TV prin satelit.

Restaurantul tip bufet serveşte un mic dejun variat şi diverse mâncăruri din insulele Canare şi internaţionale la prânz şi cină. Oaspeţii pot savura o băutură la oricare din cele 3 baruri ale complexului Dalias.

Printre alte facilităţi de la proprietate se numără o cadă cu hidromasaj.

Centrul comercial San Eugenio se află la 1 minut de mers pe jos de complex. Playa de Las Américas şi Playa de Fañabe sunt la aproximativ 3 km de proprietate. Aeroportul Reina Sofia este situat la 15 minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Outdoor swimming pool
Hairdryer
Safe
Car Hire Service
Internet access
Total number of rooms
Bathroom
Alarm clock
Ceramic tile/marble floor
WiFi throughout the accommodation
Towels/bedsheets available for a supplement
Sofa
Terrace/ Solarium
WC
Refrigerator
Coffee machine/teapot
Kitchen utensils
Wardrobe
Stoves
Toaster
WiFi connection
Bedsheets
Towels
Bathtub
TV
Microwaves
Landscaped area
Lounge
Kitchen

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.