Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hovima Jardin Caleta

de la
1156 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 01.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel modern de apartamente se află la numai 50 de metri de plaja La Enramada, în La Caleta. Hotelul oferă apartamente confortabile, 3 piscine în aer liber şi o cadă cu hidromasaj.

Apartamentele luminoase ale hotelului HOVIMA Jardin Caleta au balcon mobilat, cu vedere la mare sau piscină. Toate apartamentele oferă lounge cu o canapea extensibilă, TV prin satelit şi seif care poate fi închiriat şi o chicinetă cu plită, fierbător electric şi prăjitor de pâine.

Hotelul are un restaurant tip bufet cu grătar şi un bar lângă piscină cu terasă în aer liber. Barul cu tematică sportivă asigură divertisment de seară, fiind prevăzut cu masă de biliard şi tablă de darts.

Jardin Caleta are un loc de joacă pentru copii şi un club pentru copii. Există o masă de ping-pong, iar una dintre piscine este încălzită iarna. Se oferă servicii de închiriere auto şi de biciclete, iar complexul de golf Costa Adeje este la 1 km.

HOVIMA Jardin Caleta asigură un serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar. Aeroportul Tenerife Sur este la 25 km.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Adeje! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.


http://www.hovima-hotels.com/en/hotels-in-tenerife/hovima-jardin-caleta.html

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf Course
Buffet Restaurant
Lawn bowling
Adapted for people with reduced mobility
Events / banquets rooms
Aparthotel
Business centre
Tourist area
Studios
Swimming pool
· Outdoor swimming pool (seasonal)
Private parking
Games room
TV room
Hydromassage bath
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Disabled rooms
Entertainment activities
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Conference hall
Laundry service
Bathtub
Safe
Suites
Mastercard
Buffet breakfast
Half-board
Children\'s entertainment
Entertainment
Satellite/cable TV
Apartments
Commercial centres
Public transport
Beach
Sea
Terrace
Number of flats (main building)
Bar
Babysitter service
24 hour reception service
Restaurant
Lounge
Car Hire Service
Change machine
Internet access
Games area
Balcony
Total number of rooms
Bathroom
Library

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.