Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE (ADULTS ONLY)

   Puerto De La Cruz, Spania Vezi locatia pe harta

de la
1441 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Be Live Adults Only Tenerife se află la 270 m de plaja Jardín din Puerto de la Cruz și oferă o piscină comună şi un restaurant. Recepţia hotelului are program nonstop.

Toate camerele de la Be Live Adults Only Tenerife au aer condiționat, decor modern și podea cu parchet. Baia proprie include duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au vedere la ocean.

Accesul WiFi este disponibil la un cost suplimentar.

Grădina zoologică Loro Parque se află la 5 minute de mers cu maşina de hotel, iar rezervaţia naturală Teide, la 37 km. Aeroportul Tenerife Nord este situat la 20 de minute de mers cu maşina de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Indoor swimming pool (seasonal)
Buffet Restaurant
Ping Pong
Adapted for people with reduced mobility
Events / banquets rooms
Spa and wellness centre
Swimming pool
· Outdoor swimming pool (seasonal)
Soundproof rooms
Outdoor swimming pool
Covered swimming pool
Laundry service
Garden
Entertainment
24 hour reception service
Restaurant
Car Hire Service
Free parking
Gymnasium

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.