Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Tara Bascilor Spania

Vacanta in Tara Bascilor Spania

  Piesa pitoreasca coasta Atlanticului numita Costa Baska ( „Basc Coast“), cu plajele izolate și golfuri mici intercalate cu sate de pescuit și orașe istorice. Aici puteți petrece cu ușurință o întreagă vacanță , consumul de reptile marine în restaurante confortabile și examinând capela veche (de exemplu, San Juan de Gastelugache, situat pe o insulă stâncoasă) și poduri....

Citeste mai mult

Vacanta in Tara Bascilor Spania


In partea de nord-est a Spaniei este o regiune autonomă a Țării Bascilor, care ocupă o suprafață de 7234 de metri pătrați. km. margine original are alte nume - Țara Bascilor, Euskadi (limba bască pe). A nu se confunda această parte a regatului din aceeași regiune istorică, inclusiv terenuri în Spania și Franța. „Local“ Țara Bascilor este mărginită de Cantabria, Castilia și Leon, în vest, de est vecinii de autonomie apar Navarra și Franța, în sud - Rioja și nord de apele Golful Biscaya
Piesa pitoreasca coasta Atlanticului numit Costa Baska ( „Basc Coast“), în cazul în care plajele izolate și golfuri mici intercalate cu sate de pescuit și orașe istorice. Aici puteți petrece cu ușurință o întreagă vacanță, acoperit cu un strat uniform de bronz cafeniu (vara), consumul de reptile marine în restaurante confortabile și examinând capela vechi (de exemplu, San Juan de Gastelugache, situat pe o insulă stâncoasă) și poduri.


Una dintre cele mai bune moduri de a explora Țara Bascilor - fac drum între Bilbao modern și elegant (cu faimosul Muzeu Guggenheim) și stațiunea San Sebastian, care găzduiește anual Festivalul de Film Internațional și de luni de zile umplut cu turiști europeni. Apropo, lăcomiei - un păcat de popular oaspeții San Sebastian. bucătăria bască, considerate cele mai delicioase din Spania, completate aici Marea Mediterană „motive“. Tu ar trebui să facă cu siguranta o cursa de baruri tapas, care sunt deosebit de numeroase în partea veche a orașului numit Vieja Parte. Spaniolii iubesc de sărbători, și în Țara Bascilor se simte deosebit de puternic. Santo Tomás Târgul din decembrie în San Sebastian se înlocuiește cu ianuarie carnaval Tamborrada pentru festivalul San Fermin iulie în Pamplona ar trebui să fie mare Săptămâna de Bilbao în luna august. Dar există încă o concurență câini ciobanesti (de asemenea, în Bilbao) și lupte roșii din Buñol. Plus faimosul Festivalul de Film și „Dzhazzaldiya“ din San Sebastian.


Autonomie, având slava una dintre zonele cele mai industrializate ale Regatului, și-a păstrat multe colțuri protejate. peisaje fabuloase apar, din care există nenumărate aici înaintea ochilor oaspeții Țării Bascilor pe malurile râului de Gernika, în parcurile naționale. Zona este ideală pentru drumeții, de mers pe jos de-a lungul coastei și la munte trasee. Atenție călătorii merită coasta stâncoasă pitoresc lângă San Sebastian. Exploreaza Salinas de Anyang, minele de sare sunt dezvoltate de aceeași tehnologie ca și în epoca romană, când au fost descoperite. Fa-ti timp pentru a vizita Biscaya „de vară“ punte de legătură între Las Arenas și Portugalete, această structură unică 1893 funcționează ca un transportor. Gondolele acomodarea mai multor zeci de pasageri care pleacă la fiecare 8 minute. În zona de plaja din Costa-Baska puteți vedea rămășițele orașelor antice, a fost inventat aici „chaholi“ - vin spumant. Freedom basce au reușit să păstreze tradițiile lor, așa că ține festivaluri folclorice regulate în regiune. În Bilbao este competiția august, pentru cel mai bun câine ciobănesc. În orașul medieval Tolosa mulțumit cu carnavaluri tradiționale. Vest de Sf. Sebastian, capitala Gipuzkoa, este bazinul de Mundaka, o rezervație naturală, care servește un refugiu pentru milioane de păsări migratoare. Centrul de Cultura bască este considerată a fi provincie Gipuzkoa. În cele mai mici din regiunea spaniolă clădiri din piatră conservate de 16-19 de secole (satul Bera de Bidasoa) Segura celebre conace vechi. Puteți lua lecții de dans cu ritualuri localnici, bascii speciale de comori se cântă.

Clima: 
Gastronomie:
Aceasta regiune imparte cu Catalunia statutul de ‚’regina’’ a gastronomiei spaniole si asta datorita unei foarte lungi traditii cu o incredibila varietate de materii prime alaturate creativitatii. Printre felurile de mancare apreciate ale gastronomiei basce gasim bucate din carne si peste, majoritatea acestora fiind preparate la gratar.
De-a lungul coastelor gasim foarte multe feluri de mancare din peste, fructe de mare si crustacee iar in zonele din interior, gastronomia este caracterizata de produse pe baza de carne, legume si peste de apa dulce. Aici gasim evidente influente ale traditiei gastronomice spaniole si franceze insa ceea ce a contribuit cel mai mult la stratificarea bucatariei basce, au fost obiceiurile popoarelor care s-au stabilit aici in trecut. Un exemplu in acest sens sunt evreii care au fost alungati din Portugalia si Spania in secolul al XV-lea si care s-au stabilit in Tara Bascilor, cei mai multi in orasul Bayonne unde au fondat o faimoasa industrie de ciocolata care a durat in timp.Si vorbind de aceasta localitate as dori sa amintesc un produs de top, si-anume jambonul de Bayonne care este un produs senzational. Odata cu descoperirea americilor si in aceasta regiune au ajuns cartofii si ardeii iuti, care foarte rapid au devenit ingrediente fundamentale a bucatariei locale; in special ardeiul iute care a gasit loc de onoare nu numai in felurile de mancare de zi cu zi, ci si in prepararea si condimentarea jamboanelor si carnatilor.

De vizitat:
Muzeul Guggenheim din Bilbao este un muzeu de artă contemporană situat în Bilbao, Ţara Bascilor. 

Muzeul este unul din cele cinci muzee mondiale ale fundaţiei Solomon R. Guggenheim. Este probabil, de departe, construcţia cel mai uşor de recunoscut din Bilbao. 

Muzeul a fost proiectat de arhitectul Frank Gehry, unul dintre cei mai stimaţi şi admiraţi arhitecţi actuali, fiind proiectat într-o manieră arhitecturală "tipic" deconstructivistă. 

Deschis pentru public în 1997, a fost conceput să reprezinte unul din elementele centrale ale procesului de reînnoire urbană şi relansare culturală a oraşului Bilbao. Aproape imediat după deschiderea sa, Guggenheim Bilbao a devenit o atracţie turistică importantă şi a fost credidat cu promovarea aproape instantanee a oraşului basc pe plan mondial. Mulţi sunt de părere că acest muzeu "a pus oraşul Bilbao pe hartă". 

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.