Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Tara Bascilor Spania 2021

Vacanta in Tara Bascilor Spania 2021

Această superbă bijuterie a unei regiuni de-a lungul coastei de nord a Spaniei oferă o întreagă bogăție de frumusețe naturală, orașe sofisticate și orașe mici fermecătoare de care te vei îndrăgosti imediat.

Citeste mai mult

Vacanta in Tara Bascilor Spania 2021


OBIECTIVE TURISTICE

Muzeul Guggenheim - Muzeul Guggenheim din Bilbao se numără printre cele mai bune muzee din lume, oferind o afișare uriașă de artă modernă și contemporană, o mare parte creată de artiști basci. Nu este renumit doar pentru colecția excelentă pe care o deține, dar și pentru impresionanta clădire curbă în care este găzduită, care este ea însăși considerată o capodoperă arhitecturală. Pe lângă o excelentă expoziție permanentă, există și cele temporare în continuă schimbare, care sunt compuse cu atenție și care aduc viață și prospețime muzeului.


Catedrala Sfânta Maria Vittoria - Gastéiz, capitala liniștită a Țării Bascilor, găzduiește o uimitoare catedrală construită în secolele XIII și XIV - Catedrala Santa María. Deși această catedrală, care este un patrimoniu mondial UNESCO, este în curs de lucrări de restaurare, este totuși deschisă publicului și se oferă tururi profesionale în jurul clădirii. Aceste tururi invită turiștii să exploreze istoria Vitoria-Gasteiz, cufundându-se într-o relatare interesantă a istoriei acestei catedrale gotice.Bayonne are propria frumoasă Catedral Sainte-Marie, care a fost construită într-un stil gotic folosind doar piatră albă și roșie provenită din apropiere. Această frumusețe arhitecturală conține moaște ale Sfântului Léon, unul dintre episcopii Baionei din secolul al IX-lea. Situat în inima centrului istoric și cu vedere la râurile Adour și Nive, acest patrimoniu mondial, alături de claustrul alăturat, este o atracție obligatorie când se află în Bayonne, pentru că este bogat în istorie și măiestrie artistică.


Muzeul Bascilor - Museé Basque, un muzeu splendid, deschis de aproape un secol, conține o expoziție minunată a istoriei Bayonnei și a Țării Bascilor. Colecția de peste 2.000 de obiecte de interes istoric este situată în interiorul unei clădiri tipice din Bayonne din secolul al XVIII-lea și este considerată cel mai mare muzeu etnografic din toată țara bască. Vizitați acest muzeu pentru a afla despre identitatea, tradițiile și rădăcinile culturii basce și ale oamenilor acesteia.


San Juan de Gaztelugatxe - este o insulă uluitoare din Golful Gasconiei și este conectată cu continentul printr-un pod de piatră. 231 trepte în zig-zag duc la vârful unei mici movile, unde există o mică capelă dedicată Sfântului Ioan Botezătorul. Faceți această plimbare magică de aventură într-o insulă de lux, cu vederi magnifice pentru a vă bucura de peisajul basc și a vă apropia de natură. La capelă nu uitați să sune clopotul de trei ori și să faceți o dorință.PLAJE

Plaja Laga - Întinzându-se de aproape un kilometru, Laga Beach este situată în Rezervația Biosferei Urdaibai, la aproximativ o oră cu mașina spre nord-vest a orașului Bilbao. Înconjurat de dealuri verzi pe o parte și Muntele Ogoño pe cealaltă, este un loc liniștit și un loc popular pentru caiac și surfing. Plaja are, de asemenea, unele facilități, cum ar fi un bar și dușuri în aer liber.


Plaja Laida - De asemenea, situată în Rezervația Biosferei Urdaibai, Laida este una dintre cele mai spectaculoase plaje de pe coasta de nord a Spaniei. O lungime de un kilometru de nisip auriu, se află de-a lungul estuarului Mundaka și oferă o priveliște minunată a insulei Izaro. Plaja este, de asemenea, locul ideal pentru o serie de activități, cum ar fi canoe, navigație și surf. În cazul în care marea se întâlnește cu țărmul, apa este foarte puțin adâncă, deci este și un loc minunat pentru copii.


Plaja Zarautz - Cea mai lungă plajă din provincia Gipúzkoa, Zarautz măsoară 2.500 de metri și oferă un spațiu pentru toată lumea. Familii și băieți de soare se adună la capătul vestic, jucându-se în adâncuri; surferii prind valurile din centru; iar dunele largi stau la capătul estic, asigurând o casă pentru multe specii de animale sălbatice.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.