Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PALMS BEACH


Descriere

Hotel elegant si luxos, se afla la doar 40km fata de Colombo, pe plaja lata cu nisip auriu si vegetatie luxurianta. Este ideal pentru o vacanta exotica la standarde inalte. A fost premiat de TripAdvisor cu titlul „Travellers' Choice in 2013”. http://www.tangerinehotels.com/royal-palms-beach-hotel.htmlAll Inclusive:
Mic dejun tip bufet, pranz si cina sub forma de meniu sau bufet in restaurantul principal. Bauturi alcoolice locale si bauturi non alcoolice precum apa, bauturi racoritoare, sucuri de fructe, bere, bauturi alcoolice locale la pahar servite la barul All Inclusive in intervalul 10.00-24.00, gustare la pranz intre 11.00-12.00, ceai/ cafea precum si prajituri si biscuiti in intervalul 15.30-17.00, accesul la terenul la tennis de camp (nocturna contra cost). Restaurantele a la carte sunt contra unui supliment. Alte activitati sportive incluse pt. clienti la Royal Palms: sala de fitness, aerobic, yoga, volei pe plaja, badminton, teren de tenis, boule si darts.

Sport si divertisment:
Piscina cu bar, jacuzzi, piscina copii, sala de gimnastica si fitness, biliard, sala de jocuri, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, volei, squash, diverse jocuri pe plaja.

Localizare
Hotel elegant si luxos, se afla la doar 40km fata de Colombo, pe plaja lata cu nisip auriu si vegetatie luxurianta. Este ideal pentru o vacanta exotica la standarde inalte. A fost premiat de TripAdvisor cu titlul „Travellers’ Choice in 2013”.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.