Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB PALM BAY


Descriere

LOCALIZARE

Club Palm Bay din Marawila este localizat la400m de plaja si la doar 11,6 km de Murugan Temple. Aeroportul International Bandaranaike se afla la o distanta aproximativa de 29,9km.

FACILITATI

Acest hotel pune la dispozitie un restaurant si doua baruri.
Acesta ofera o piscina exterioara pentru adulti si copii.
La acest hotel exista diferite activitati sportive si de relaxare cum ar fi: badminton, mini fotbal, baschet, tenis, tenis de masa, darts, sala de fitness, pescuit, kayaking, paddle boats.
Echipa de animatie a hotelului organizeaza diferite jocuri si spectacole pentru copii si adulti.
Hotelul pune la dispozitie Sali de conferinte si evenimente cu capacitate maxima de 400 de persoane.
WiFi in spatiile publice.

RESTAURANTE

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

Kundira Restaurant - este un restaurant cu specific international care are servire tip bufet si a la carte.
Pool Bar - barul cu meniu a la carte serveste bauturi si gustari rafinate
Piano Bar - este situat in lobby-ul hotelului. La acest bar te poti bucura de atmosfera linistita acompaniata de muzica cantata la pian.

CAMERE

Acest hotel ofera 150 de camera spatioase de tip cabana. Toate camerele pun la dispozitie: aer conditionat, terasa, TV, mini frigider, telefon, seif, aparat pentru prepararea cafelei/ ceaiului.
Deluxe Room - are suprafata de 26m2.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.