Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MATILDE BEACH RESORT


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Amplasată într-un mediu imaculat, la doar 30 de metri de plajă, Vile Matilde oferă vedere panoramică la centrul vechi al oraşului Vodice şi la insulele din apropiere. Staţia de autobuz din centrul oraşului este la doar 10 minute de mers pe jos de Matilde. La restaurantul de la Vile Matilde, situat pe malul mării, la 30 de metri, oaspeţii pot savura specialităţi dalmate şi vinuri de calitate. Lounge barul cu atmosferă relaxantă oferă un cadru ideal pentru o băutură după cină, în sunetul valurilor. Fiecare apartament are aer condiţionat şi propriul balcon sau terasă privată. În plus, acestea sunt dotate cu TV prin satelit. Baia are duş, iar bucătăria oferă frigider şi zonă de luat masa. Ville Matilde oferă parcare privată, precum şi un serviciu de transfer de la/la aeroport, la cerere. De asemenea, recepţia oferă asistenţă în planificarea excursiilor locale la parcurile naţionale din insulele Kornati, Krka cu cascadele Skradinski buk şi Paklenica. Oraşul istoric Šibenik, aflat pe lista patrimoniului mondial UNESCO, este situat la 11 km. Acesta este locul preferat de turiștii din Vodice, conform comentariilor independente. Cuplurile apreciaz

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.