Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALMA APARTMENTS


Descriere

Apartamentele Alma (4 unitati) sunt situate in localitatea Podgora la distanta scurta de Blue Lake, Muntele Biokovo si Parcul Național Mljet si 18 km la Baska Voda. Ribar si Roko sunt situate in apropiere. Wi-Fi si aer conditionat incluse in pret!Localizare:
Localizate in Podgora, apartamentele Alma vor oferi relaxare si placere in natura. Plaja se afla la aproximativ 500m. Centrul cu restaurante si supermarket-uri se afla la aproximativ 300m.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Apartamentele se afla la primul si la al doilea etaj si au o suprafata de aproximativ 38 m² si includ: un living cu un TV cu ecran plat si o canapea extensibila dubla. Exista, de asemenea, un dormitor care include un pat dublu. In plus, exista o bucatarie cu un cuptor cu microunde si o zona de servit masa, precum si o baie cu dus. Apartamentele sunt dotate cu internet WI-FI si aer condiționat. Fiecare apartament are o terasa proprie cu mobilier de gradina.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.