Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dionyssos


Descriere

Localizare: Hotelul Dionyssos este foarte convenabilasezat in inima orasului. De la feribot se ajunge la hotel pe jos, in doar 5minute urmand ca apoi, turistii sa ajunga pe faleza cu promenada portului in simai putin timp. La plaja orasului se ajunge, de asemenea, in maxim 5-6 minute.La 200 m distanta se afla statia de autobuz care, daca nu va inchiriati masinasau motoreta, va poate duce la plajele superbe din sudul insulei. Facilitatile disponibilesunt: - piscina in aer liber cu gradina,terasa si pool bar deschis de la ora 11 dimineata pana tarziu dupa miezulnoptii - un alt bar cu lounge interior - parcare atat in exterior, cat si lainterior in garajul hotelului - servicii masaj - servicii de inchirieri auto, moto sichiar ambarcatiuni - servicii room service inclusiv despalare si calcat haine - servicii office cu transmitere faxsi copiere documente. De altfel, in toate zonele publice,clientii beneficiaza de acces internet wireless gratuit. Micul dejun este servit in regim debufet in salonul dedicat incepand cu ora 8 dimineata si pana la ora 10:30, darse poate servi si in camera prin intermediul serviciului de room service, binede stiut daca te afli la acest hotel in luna de miere. Facilitati camere: Hotelul aredoar 52 de camere, dintre care 44 camere duble standard cu vedere la mare saula oras si 8 camere duble executive cu vedere la mare sau la piscina. Toate camerele au desigur baie privatacu dus, exista aer conditionat cu control individual, telefon, televizor,minibar, birou de lucru cu lampa si balcon. Camerele Executive oferasuplimentar prosoape de plaja, DVD player, uscator de par, halate de baie si papuci.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
TV
receptie 24/7
Sala de fitness
Piscina exterioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.