Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adrina Resort


Descriere

Hotelul Adrina Resort este un hotel de top din insula Skopelos, cebeneficiaza de plaja privata si este construit pe o panta de vegetatie cecoboara lin catre mare. Localizare: AdrinaResort este situat la 12 km de portul Skopelos si 15 km de portul Glossa. Odatacazati la hotel, turistii se pot bucura de plaja privata cu umbrele sisezlonguri gratuite. Datorita faptului ca multi oaspeti aleg ca mijloc detransport catre hotel barca, hotelul are o zona amenajata special pentru ei. Deasemenea, portul Panormos Blo este in apropiere de hotel si este pregatit sagazduiasca ambarcatiunile in cazul unor conditii meteo nefavorabile. Facilitati hotel: Pentrumicul dejun, hotelul are o sala de mese cu privelisti minunate catre mare siimprejurimi. Piscina exterioara ii asteapta pe turisti cu apa proaspata. Restaurantul hotelului, situat langapiscina, la cativa metri de plaja este deschis toata ziua. Decorul sautraditional si bucataria greceasca autentica il recomanda ca unul dintre celemai bune restaurante din zona Sporadelor. Centrul de Spa este adiacent piscineisi are vedere la mare si la zona verde din jurul hotelului. Facilitatile salesunt create astfel incat sa ofere momente de liniste si relaxare, in lunileiulie si august. Alte facilitati: receptie, Internet Wireless, terasa, piscinapentru copii, parcare privata, camera de depozitare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.