Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Circuit Singapore - Bintan - Malacca - Kuala Lumpur

   Singapore, Singapore


Descriere

Circuit de Revelion 2023 in Singapore - Insula Bintan -Malacca - Kuala Lumpur
10 nopti - 13 zile 29 DECEMBRIE 2022 - 09 IANUARIE 2023


TOP ATRACTII:
Singapore
Sentosa
Insula Bintan
Malacca
Kuala Lumpur
Spectacolul Wings of Time
Cina traditionala in Kuala Lumpur
Turnurile gemene Patronas
Insotitor grup vorbitor de limba romana.

ITINERARIU
Ziua 1 - 29 Decembrie:Bucuresti - Singapore.
Intalnire cureprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 18:25 pentru imbarcare pezborul companiei Turkish Airlines spre Singapore cu decolare la ora 21:25.
Ziua 2 - 30Decembrie: Sosire in Singapore.
Sosire in Singaporela ora 17:20. Intalnire cu ghidul local si transfer la hotel. Dupa formalitatilede check in va puteti bucura de timp liber.
Ziua 3 - 31 Decembrie: Turul orasuluiSingapore. Mic dejun si pranz.
Dupa servirea micului dejun va propunem un tur al orasului, impreuna cu ghidullocal, plecare la ora 09:00. Prima oprire va fi in cartierul cunoscut si subdenumirea de Little India, unde veti avea senzatia ca pasiti pe meleaguriindiene prin vibratia locului, cultura si gastronomia intalnite aici. Mergemapoi catre gura raului Singapore pentru a vedea Parcul Merlion, acestareprezentand o imagine emblematica a inceputurilor orasului Singapore, ca unmodest sat de pescari. Vom trece apoi pe linga districtul financiar in drumul catrecartierul chinezesc China Town, pentru a descoperi mostenirea culturala lasatade cea mai mare comunitate etnica din regiune si pentru a admira cel mai vechitemplu budist din oras. Gradina Botanica din Singapore nu trebuie nici ea ratata,cele 52 de hectare reprezinta plaminul verde al orasului. Prinzul va fiservit in restaurantul The Villa situat in cadrul Gradinii Botanice la finalulvizitei. Dupa servirea mesei de prinz, transfer catre hotel si timp liber.
Ziua 4 - 01 IANUARIE - Insula Sentosa. Mic dejun.
Dupa servireamicului dejun, timp liber. La ora 16:30 vom pleca in explorarea InsuleiSentosa. Vom merge cu telegondola catre insula, iar pe parcursul calatoriei vomavea o priveliste de ansamblu asupra celui mai aglomerat port din lume. Odataajunsi pe insula, ne indreptam catre Sea Aquarium, unde vom patrunde infascinanta lume marina si vom putea admira peste 100.000 de vietuitoare marine,precum: pisici de mare, bibani de epava, rechini ciocan si alti giganti ai marii.Spre seara vom participa la spectacolul Wings of Time, intr-un decorspectaculos unde efectele speciale cu apa, lasere si foc se impletesc cufundalul sonor muzical pentru a crea un peisaj de neuitat. La finalulspectacolului, retur catre hotel.
Ziua 5 - 02 IANUARIE: Singapore - Insula Bintan. Micdejun
Dupa servirea micului dejun, la ora 08:00transfer catre terminalul Tanah Merah, pentru a lua feribotul catre InsulaBintan. La sosire, cazare si timp liber pentru a explora imprejurimile pe contpropriu.
Zilele 6, 7 si 8 - 03, 04 si 05 IANUARIE Insula Bintan.Mic dejun.
Timp liber pentruvizite pe cont propriu si relaxare.
Insula Bintan faceparte din Arhipelagul Indonezian Riau si se afla la doar 50 minute distanta deSingapore cu feribotul. De-a lungul istoriei a beneficiat de o pozitiegeografica avantajata pe rutele comerciale intre China si India si a trecutsuccesiv sub dominatie araba, portugheza, britanica si olandeza. Activitati optionalerecomandate: snorkeling, explorarea padurilor de mangrove, turul orasuluiTanjung Pinang (capitala insulei) cu elemente de arhitectura coloniala sitemplele Banyan Tree sau 500 Lohan.
Ziua 9 - 06 IANUARIE: Bintan - Malacca. Mic dejun.
Dupa micul dejun, check-out si transfer de lahotel pentru feribotul catre Singapore, imbarcare la ora 11:05. Intilnire cughidul in Singapore si transfer cu autocarul catre Malacca. In a doua parte azilei ajungem la hotel pentru cazare si timp liber pentru a vizita imprejurimile.
Ziua 10 - 07 IANUARIE Turul orasului Malacca si transfercatre Kuala Lumpur. Mic dejun si prinz.
Dupa servireamicului dejun, la ora 09:30 intilnire cu ghidul si dupa formalitatile de checkout, plecam in explorarea orasului Malacca. Prima opire este la fortareata AFamosa si Piata Olandeza, ne vom lasa purtati peste pod, catre zona veche a orasului,pentru a putea admira arhitectura zonei.
Incepind cu ora11:30 urmeaza o croaziera pe riul Malacca de-a lungul orasului, unde vom puteaobserva si mai bine influenta arhitecturala Olandeza si Britanica. Se viziteazaMuzeul Baba & Nyonya House, aflat pe lista patrimoniului UNESCO. Prinzul vafi servit la ora 13:00 intr-un restaurant local. Dupa prinz, ne vom continuaturul, vizitind Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinezesc dinMalaezia (1645) si Moscheea Kampung Kling, cea mai veche moschee din Malacca. Ultimaoprire va fi la Bukit China, cel mai mare cimitir chinezesc din afara Chinei.Transfer catre Kuala Lumpur, check-in si apoi timp liber la dispozitie.
Ziua 11 - 08 IANUARIE Turul complet al orasului KualaLumpur. Mic dejun, prinz si cina.
Dupa servirea micului dejun, intilnire la09:00 cu ghidul local pentru a pleca in turul orasului Kuala Lumpur. Turul incepecu vizita celui mai important templu hindus din Malaezia, Batu Caves (PesterileBatu). Pesterile se afla la citiva kilometri de orasul Kuala Lumpur, ininteriorul unei structuri naturale de calcar. Pentru a aprecia pe deplin vizita,trebuie sa fii gata sa urci cele 272 de scari care duc la intrarea principala apesterilor. Turul continua cu o vizita la o fabrica mica Batik Factory - undedescoperim tainele tehnicii de pictura Batik. Urmeaza apoi transfer catrecelebrele Turnuri gemene Petronas unde se viziteaza Sky Bridge si ObservationDeck, apoi prinzul va fi servit in restaurantul Atmsphere 360. Urmatoareleopriri sunt la Moscheea Nationala si in Piata Independentei, apoi vom face oscurta plimbare spre Piata Centrala, trecind pe linga Masjid Jamek, una dintreprimele cladiri construite in Kuala Lumpur, situata la confluenta riurilorGombak si Klang. Turul se incheie cu o vizita in Chinatown si in piata locala.Pe drumul de intoarcere la hotel, vom traversa si Kampung Baru - o zona traditionalaunde cele mai multe case sunt inca construite in arhitectura specific malaeziana.La ora 19:00 - transfer de la hotel catre restaurantul Bijan pentru o cinatraditionala Malay si apoi intoarcere la hotel.
Ziua 12 - 09 IANUARIE Kuala Lumpur - Bucuresti. Micdejun.
Dupa servirea micului dejun si timp liber pentruultimele cumparaturi si suveniruri. La ora 20:00 transfer catre aeroportulinternational Kuala Lumpur pentru zborul de retur catre Bucuresti operat deTurkish Airlines, decolare la ora 23:40.
Ziua 13- 10 IANUARIE Sosire in Bucuresti.
Zbor de noapte si, dupa o scurta escala laIstanbul, sosire in Bucuresti la ora 08:50.

PACHETUL INCLUDE
Zborul din Bucuresti pina laSingapore si, retur, din Kuala Lumpur operat de compania aeriana TurkishAirlines.
Toate transferurile incluseconform program.
10 nopti de cazare cu mic dejuninclus in urmatoarele hoteluri sau similar: 3 nopti in Copthornes King Hotelon Havelock 4* - camera deluxe, 4 nopti in Bintan, Nirwana Resort 4* - cameracu vedere la gradina, 1 noapte in Malacca, Ibis Melaka 4*- camera standard, 2nopti in Kuala Lumpur, Ibis Kuala Lumpur City Centre 4* - dubla standard.
3 mese de prinz si o cina.
Tururile de oras si viziteleincluse in program (Singapore, Sentosa, Malacca, Kuala Lumpur).
Participarea la spectacolul Wingsof Time in timpul vizitei din Sentosa
Transport cu autocarul pe totparcursul circuitului.
Transfer cu feribotul dus-intors intreSingapore si Insula Bintan.
Insotitor de grup vorbitor delimba romina pe tot parcursul circuitului.

PACHETUL NU INCLUDE
Intrarile la obiectivele neinclusein program / excursii optionale.
Asigurarea medicala si storno.
Mesele neincluse in program.
Cina festiva in restaurantul dinHotel Grand Copthorne Waterfront: 156 Euro/persoana.
Bacsisuri sau alte serviciinespecificate in program.


DETALII ORAR ZBOR*

29 Decembrie: Bucuresti - Henri Coanda Airport / Istanbul Airport: 21:25 / 23:45
30 Decembrie: Istanbul Airport / Singapore - Changi Airport: 01:55 / 17:20 (30 Decembrie)
09 Ianuarie: Kuala Lumpur - KL International Airport / Istanbul Airport: 23:40 / 06:25 (10 Ianuarie)
10 Ianuarie: Istanbul Airport / Bucuresti-Henri Coanda Airport: 08:30 / 08:50

NOTE:
*orarul de zbor este informativ sipoate suferi modificari.
In program orele sunt mentionatela nivel informativ si pot suferi modificari la fata locului.
Grup minim pentru realizareacircuitului: 22 persoane.
Supliment neintrunire grup minim:120 Euro/persoana pentru grup de 16-21 persoane.

Conditii de calatorie:
  • Acest itinerariu se adreseaza turistilor vaccinati pentru COVID-19 cu schema completa (inclusiv booster).
  • Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
  • Taxa de viza pentru intrarea pe teritoriul Indoneziei nu este inclusa si se va achita la fata locului, fiind in valoare de 500.000 IDR (cca 35 USD).





Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.