Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Singapore Singapore

Vacanta in Singapore Singapore

Singapore este cea mai mica tara situata in Asia de sud-est cu o populatie de circa 2.818.300 locuitori si o densitate de 4.209 locuitori pe kmp.Capitala si cel mai mare oras al tarii este Singapore cu 2,6 mil. locuitori care au mai multe limbi oficiale precum malaeza, tamila, mandarina si engleza....

Citeste mai mult

Vacanta in Singapore Singapore


Clima:


Descriere:

Singapore este cea mai mica tara situata in Asia de sud-est cu o populatie de circa 2.818.300 locuitori si o densitate de 4.209 locuitori pe kmp.
Capitala si cel mai mare oras al tarii este Singapore cu 2,6 mil. locuitori care au mai multe limbi oficiale precum malaeza, tamila, mandarina si engleza.

Singapore este alcatuita dintr-o insula principala si 54 de ostroave mai mici ce nu au inaltimi mari; initial o zona mlastinoasa pe alocuri, fiind drenat o mare parte din teren, creindu-se uscat prin asanarea marii.

Singapore este foarte industrializat, aici aflandu-se industrii grele ca rafinarea petrolului si reparatiile navale dar si fabrici de produse electronice, aceasta fiind unul dintre cele mai dezvoltate state din Asia de sud-est.

Gastronomie:

Bucataria Asiei Centrale face parte din marea bucatarie asiatica, una dintre cele mai mari si mai iubite pe plan mondial, insa are puternice influente mostenite de pe urma fostei apartenente la Uniunea Sovietica, pana la inceputul anilor ’90. Bucataria iraniana, studiata deja anterior, este cea mai importanta a acestei regiuni, in care se mai regasesc bucatariile Afganistanului, Tadjikistanului, Uzbekistanului, Turkmenistanului, Kazakhstanului si Kirghistanului. Bucataria acestei regiuni este una calorica, nu neaparat sanatoasa, dar nici de evitat, insa merita incercata pentru combinatiile inedite de alimente sau pentru bauturile obtinute pe baza de produse lactate. In fine, trebuie stiut ca emblema Asiei centrale in materie de preparate culinare este pilaful.

Obiective turistice:

ARAB ST 
Aici se afla cea mai mare si cea mai vizitata moschee din Singapore, Sultan Mosque, dar si cea mai mica, Malabar Muslim Jama-ath Mosque. 

CHINATOWN 
Este centrul cultural al tarii, cu vechile temple si terase cu oranamente impresionante, printre zecile de magazine, restaurante de lux si centre comerciale scumpe. 

ORASUL COLONIAL 
Principalele obiective turistice in aceasta zona sunt Empress Place Building, cladire impunatoare construita in stil victorian in anul 1865, care gazduieste un muzeu, galerii de antichitati si un restaurant chic, hotelul Raffles, un simbol al luxului oriental, biserici impozante, cum ar fi St Andrew's Cathedral si Cathedral of the Good Shepherd.

Jurong-ul este centrul industrial al statului, unde turistii pot gasi numeroasele parcuri, dar mai ales Haw Par Villa, un parc inspirat din mitologia chineza.
Little India este o zona cu  o multime de magazine , unde aerul este imparfumat de mirodenii si parfumuri, iar turistii sunt incantati cu muzica filmelor indiene si mancare vegetariana indiana. 
Orchard Rd este centrul orasului, cu hoteluri de inalta clasa, centre comerciale, localuri de noapte, restaurante si baruri pentru cei mai exigenti turisti.

Clima:
tropicala; calda, umeda, ploioasa; doua tipuri distincte de anotimpuri - Northeastern muson (decembrie si martie) si un sezon munsonic in Sud-Est (iunie-septembrie);  dupa-amiaza si seara furtuni si fulgere frecvente 

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.