Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Singapore Singapore 2021

Vacanta in Singapore Singapore 2021

Singapore a fost descrisă ca un loc de joacă pentru bogați și este adevărat că micul oraș-stat are o anumită strălucire de bogăție. Dar Singapore oferă mai mult decât doar centre comerciale de înaltă calitate, hoteluri de lux și mese fine . Există, de asemenea, o istorie vibrantă și diverse cartiere etnice de descoperit, alături de multe atracții prietenoase pentru familie și spații publice minunate care fac ca vizitarea acestui oraș ușor futuristic să merite.

Citeste mai mult

Vacanta in Singapore Singapore 2021OBIECTIVE TURISTICE

Grădina botanică - Pentru a nu fi confundat cu Grădinile de pe golf, merită vizitată și Grădinile Botanice. Singapore a primit prima nominalizare a Patrimoniului Mondial UNESCO pentru grădinile botanice și cu un motiv întemeiat. Orașul se poate simți uneori ca o junglă de beton, deși una curată și confortabilă, dar grădinile botanice păstrează bucăți din moștenirea sălbatică din Singapore. Într-adevăr, o potecă de mers duce la arbori de moștenire a grădinilor, care sunt conservate ca parte a efortului de a proteja speciile de copaci maturi ale orașului. Asigurați-vă că vedeți impresionanta Grădină Națională de Orhidee. Alte lucruri populare includ vizitarea eco-grădinii, eco-lac, grădina bonsaiului, sculpturi și alte câteva grădini și site-uri unice.


Grădinile de lângă Golf - După ce ați văzut acest spațiu verde frumos proiectat (din partea superioară a nisipurilor Marina Bay, poate) nu veți putea rămâne departe. Plimbați-vă prin Bay East Garden, perfecte pentru a vă bucura de viața vibrantă a plantelor și pentru a scăpa de agitația orașului pentru o clipă. Nu veți dori să ratați Supertree Grove, unde veți găsi un grup de structuri iconice, futuriste, concepute pentru a îndeplini funcții durabile pentru mediu. Apoi, îndreptați-vă spre Cupola Cloud Forest pentru a vedea cea mai înaltă cascadă interioară din lume și pentru a afla un pic despre biodiversitate.


Zoo din Singapore - Billing-ul ca fiind cel mai bun zoo pentru pădure tropicală din lume, grădina zoologică din Singapore este un loc destul de impresionant. Facilitatea este curată și primitoare, iar animalele par bine tratate, cu o mulțime de vegetație luxuriantă și spațiu de habitat. Orangutanii sunt deosebit de impresionanți, iar vizitatorii pot privi la fel ca bebelușii și adulții să se plimbe deasupra platformelor lor și să gustați pe banane. Există, de asemenea, o familie mare de cimpanzee, zebre, meerkate, un dragon komodo, șobolani aluniți, tigri albi, canguri și multe alte creaturi.Oaspeții pot observa hrăniri pentru unele dintre animale. Permiteți cel puțin trei ore să vă faceți în jurul grădinii zoologice. Dacă grădina zoologică nu vă satisface nevoia de a vă apropia de viața sălbatică, există și Safari de noapte, Safari de râu (inclusiv o pădure de panda uriașă) și Parcul de păsări Jurong. Trecerile pentru parcuri sunt disponibile dacă intenționați să vizitați mai multe dintre parcurile de animale sălbatice.


Insula Sentosa - Singapore nu este cunoscută exact ca destinație pe plajă, dar dacă îți dorești cu adevărat o distracție la soare, Insula Sentosa este locul unde să o găsești. Plaja Siloso este un loc bun pentru a vă petrece timpul pe plajă, iar vizitatorii pot juca volei pe terenuri gratuite sau pot merge pe caiac și skimboarding. Există și alte câteva atracții pe plajă, plus un acvariu Underwater World, unde puteți înota cu delfini. O vizită obligatorie pe Insula Sentosa este Merlion, celebra statuie din Singapore care are capul unui leu și corpul unui pește. Puteți lua o scară rulantă în vârful statuii și bucurați-vă de vederi panoramice asupra zonei înconjurătoare. Fort Siloso, singurul fort conservat al țării, se află și pe insula Sentosa.PLAJE 

Punggol - Când intri în Punggol Point Park, vei fi înfocat de frumusețea nordului de pe puntea de vizionare. Există vederi ridicate asupra oceanului și puteți arunca o privire spre Malaezia din apropiere, care este la doar câțiva metri distanță peste apă.Unul dintre motivele pentru a vizita Punggol este briza oceanică, unde puteți scăpa de centrul altfel mohorât. După ce ai făcut o plimbare de-a lungul Promenadei Punggol, pune-ți picnicul pe plajă.Plaja este acoperită de nisip alb, moale, dar roci mari sunt împrăștiate de jur împrejur, astfel încât vă poate dura un timp să găsiți un loc unde să vă așezați pătura. Cu toate acestea, este un loc frumos, așa că traversarea rocilor merită dificultății. De asemenea, creează un moment frumos pe Instagram.Alte activități de la Punggol includ un centru de agrement și un loc de joacă pentru copii cu toalete. Puteți accesa Insula Coney din Parcul Punggol și faceți din aceasta o zi întreagă de explorare.


Coney - În vârful nordic al Punggolului se află Insula Coney. Acest lucru este mai mult pentru iubitorii de natură decât coamele plajei, dar există câteva întinderi de nisip. Parcul privat de 50 de hectare poate fi călcat pe jos sau explorat cu bicicleta pentru a asista la zona bogată în mediu. Dacă ați fost la Haw Par Villa, veți ști despre frații Haw Par și fondatorii Tiger Balm. De asemenea, dețin Coney Island, care a fost deschisă doar vizitatorilor recent și este una dintre ultimele părți nelocuite din Singapore.Ca urmare a izolării și a lipsei de dezvoltare, Coney Island este destul de sălbatică și neatinsă, așa că nu este chiar locul unde să te duci dacă cauți să îți arăți plaja. Nu există energie electrică sau apă curentă sau magazine pentru a cumpăra alimente sau băuturi, așadar împachetați în consecință.


Pawan - Luându-și numele din faimoasa insulă filipineză, Palawan Beach este orientată către familii și este mai liniștită și mai lungă decât plaja Siloso. Plaja Palawan este minunată pentru copii, deoarece există o mulțime de activități care au fost gândite pentru a-i menține distrați și ocupați. Puteți face chiar și un selfie pe podul suspendat care duce la cel mai sudic punct din Asia continentală.Pentru o distracție de familie pe plaja Palawan, du-te la nava pirat sau Kidzania. Puneți-vă cu papagali drăguți la Animal & Bird Encounters, apoi luați o mușcătură pentru a mânca la clubul de plajă, bar și restaurant FOC, unul dintre restaurantele noastre preferate din Spania din Singapore. Există, de asemenea, Bora Bora Beach Bar și un teren de mâncare pentru mai multe mușcături casual.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.