Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Tartarughe Residence


Descriere

Locatie

Situat în Letojanni în apropiere de centru și la 60 m de mare.


Recomandari

Residence Le Tartarughe este situat în Letojanni pe insula Sicilia lângă piața principală a stațiunii. Toate apartamentele sunt noi, cu aer condiționat, o chicinetă și o terasă și foarte aproape de mare și într-un loc liniștit.


Descriere camere

Facilități apartamente: bucătărie echipată, aragaz electric, frigider, terasă spațioasă, TV, aer condiționat, mașină de spălat, seif, Wi-Fi gratuit.

Prețul include: gaz, electricitate, aer condiționat, prosoape de plajă, lenjerie de pat și bucătărie (schimbare o dată pe săptămână), Wi-Fi.
Depozit (returnabil): 100 de euro pe apartament.

Curățenia este inclusă în preț, colțul de bucătărie este curățat de clienți (altfel costul este de 20 de euro).
Curățenie suplimentară: 20 de euro

Apartament cu două camere: 38-45 mp, living cu canapea extensibilă și chicinetă + dormitor.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.