Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Xperience Sea Breeze

de la
1087 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă.
Acest hotel de 5 stele, situat în Sharm El Sheikh, pe plaja sa privată oferă 9 piscine, acces la plaja cu nisip auriu, un club de sănătate și o varietate mare de restaurante și baruri.Beneficiază și de vedere directă la insula Tiran.

Printre dotările standard ale camerelor de la Xperience Sea Breeze Resort se numără aerul condiționat și un balcon. Fiecare dintre ele are TV LCD prin satelit, facilități pentru cafea/ceai și o baie modernă. În afară de a lua masa pe acoperiș la restaurantul l'Oriental și de a savura cocktailuri la Barul Zen, oaspeții pot, de asemenea, să savureze o shisha pe plajă, admirând apusul de soare și să ia cina la Tiran, un restaurant cu vedere la insula Tiran.

La Sea Breeze Resort există, de asemenea, 3 baruri amplasate lângă piscine și un bar care se află pe plajă. Oaspeţii se pot menține în formă la sala de sport sau pot face snorkelling și scufundări în portul de agrement situat la 40 de metri. Proprietatea include, de asemenea, saună și 2 căzi cu hidromasaj. Acest complex luxos se află la 2 km de Centrul internaţional de convenţii şi la 10 km de Golful Naama.

Aeroportul Internaţional din Sharm El Sheikh este situat la 5 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.