Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND

de la
818 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 15.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la 10 km de aeroport, la 3 km de centrul Naama Bay, la 8 km de Orasul Vechi, pe a 2-a linie (1 km pana la mare, 10 km pana la plaja). Hotel deschis in anul 2004, anual au loc lucrari de renovare a hotelului. Hotelul are un complex de cladiri cu 2-3 nivele si bungalow-uri cu 2 nivele. In total sunt disponibile 700 de camere: - 405 standard room (max. 2+2 pers., 40 m2); - Superior Room, Family Room, Junior Suite, Deluxe Suite, Bungalow, One Bed Room Apartment, Two Bed Room Apartment; Sunt camere pentru nefumatori si connected room. Se accepta plata cu card de credit: Visa, Mastercard, American Express, Diners Club. Cazare cu animale de companie: nu se accepta. Tel.: (002 069) 360 12 12/13 Fax: (002 069) 360 19 96 Internet: www.xperience-hotels.comCamera hotelbaie cu cada sau dus foehn seif in camera - gratuit televizor telefon aer conditionat room service - contra cost minibar (contra cost) balcon sau terasa pardoseala - gresie curatenie in camera - zilnic schimbarea lenjeriei - zilnicSpatiu exterior6 restaurante 4 restaurante a la carte (contra cost) 3 piscine (2 cu incalzire in perioada de iarna) 6 baruri 3 tobogane spalatorie (contra cost) schimb valutar comanda taxi coafor magazine medic la solicitare (contra cost)Relaxare si sportGratuit show de seara bocce aerobic minifotbal aqua aerobic polo pe apa volei pe plaja darts muzica live animatie Contra cost sauna jacuzzi teren de tenis sala fitness centru SPA masaj baie cu abur centru diving biliard inchiriere echipament de tenisPentru copiiclub 3 tobogane 3 piscine loc de joacaPlajaProprie, corali (Xperience Hilltop Beach), ponton, se recomanda incaltaminte speciala; nisip (Xperience Golden Sand Beach). Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape - gratuit.Comentariul nostruSpatiu exterior verde, infrastructura dezvoltata (aqua park propriu). O varietate de restaurante. Hotelul are 2 plaje: corali si nisip; este situat in apropiere de centrul statiunii Naama Bay. Recomandat pentru familii cu copii si pentru tineri

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Disco/Nightclub
Volleyball
Pub(s)
Drinks included
Lawn bowling
Gymnasium
All Inclusive
Motor boat
Mini-fridge
Studios
TV room
Medical service
Smoking area in the restaurant
Buffet lunch
Single rooms
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Resort
Deckchair
Sandy beach
Darts
Waterskiing
Entertainment activities
Water aerobics
Aerobics
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Tennis
Hairdresser
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Sauna
Laundry service
Bathtub
Safe
Individual heating
King size bed
TV
Beach hotel
Suites
Mastercard
Buffet breakfast
Steam bath
Garden
American Express
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Apartments
Terrace
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Lounge
Change machine
Internet access
Shops
Games area
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.