Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stella di Mare Beach Hotel & SPA

de la
1279 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest complex luxos de 5 stele este situat pe o plajă privată la intrarea în golful pitoresc Na'ama. Are 3 restaurante gourmet, un centru de scufundări ultramodern şi un centru spa de 600 m². Camerele moderne şi spaţioase de la Stella Di Mare beneficiază de ferestre mari şi de multă lumină naturală. Fiecare oferă un balcon sau o terasă privată în aer liber, unele cu vedere magnifică la Marea Roşie. Facilităţile camerelor includ un TV LCD cu canale prin satelit şi room service pe tot parcursul zilei. Stella Di Mare are o piscină stil lagună în aer liber, înconjurată de o cascadă şi de grădini tropicale. Oaspeţii pot face snorkeling în recifele de corali aflate chiar lângă plaja complexului. În fiecare seară se organizează programe de divertisment. Restaurantul La Terrazza serveşte cine la lumina lumânărilor, pe terasa în aer liber cu vedere la mare. La restaurantul Corallo Rosso de la Stella Di Mare puteți savura mâncăruri mediteraneene preparate din produse proaspete. La Scogliera oferă specialități din bucătăria italiană. Insulele din parcul naţional Ras Mohammed se află la 16 km de hotel. Stella Di Mare Beach Hotel & Spa se găsește la 20 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Sharm el-Sheikh. Proprietatea asigură gratuit un serviciu de transfer în zona Naama Bay.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Airport
City centre
Beach
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.