Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sharm Holiday

de la
598 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.04.2024 - 29.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Sharm Holiday Resort, de 4 stele, oferă o plajă privată şi camere elegante, situate în jurul unei piscine în aer liber. Complexul are 2 restaurante, 3 baruri și un centru de fitness.

Conexiunea WiFi este gratuită. Camerele spațioase, cu aer condiționat, au TV prin satelit, minibar și balcon sau terasă privată. Toate au vedere la piscină și grădini, iar unele au vedere şi la Munții Sinai. Hotelul Sharm serveşte preparate à la carte sau sub formă de bufet.

Oaspeţii se pot relaxa la barurile din hol, de pe plajă sau de la piscină și în cabana în stil beduin. Complexul are terenuri de tenis și squash şi un club de sănătate cu saună şi cadă cu hidromasaj.

Recepţia deschisă nonstop poate organiza scufundări și snorkelling. Parcul Naţional Ras Muhammad este la 24 km. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheik se află la 20 de minute cu mașina, iar complexul poate oferi un serviciu de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Disco/Nightclub
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Resort
Sandy beach
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Children\'s swimming pool
Sauna
Laundry service
TV
Steam bath
Satellite/cable TV
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Shops
Balcony
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.