Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regency Plaza Aqua Park

de la
712 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 15.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Regency Plaza este un hotel deluxe de 5 stele aflat in inima Penisulei Sinai. Este la o distanta de 700m de plaja cu nisip, la 10 minute de Aeroportul International Sharm si la 25 de minute fata de centrul Naama Bay.
Dotari camere: balcon sau terasa, baie proprie, uscator de par, seif, minifrigider, TV, telefon, aer conditionat, aparat de cafea sau ceai, serviciu de curatatorie.
Facilitati: restaurant de tip bufet pentru servirea meselor principale (Camello Restaurant); 3 restaurante a la carte; 7 baruri; centru wellness & spa; 5 piscine pentru adulti cu diferite tobogane; o piscina pentru copii cu tobogane; sala de conferinte; sala de gimnastica; lectii de dans; polo; volei pe plaja; masa de tenis; activitati pentru copii; masa de billiard; echipament de tenis; servicii de echitatie; scuba diving; inchirieri biciclete; internet, wi-fi; serviciu de ingrijire copii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Paid parking
Laundry
Jacuzzi
Minibar/fridge
Airport
Telephone
City centre
WiFi connection
Sauna
TV
Safe
Change machine

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.