Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL MONTE CARLO

de la
1802 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.03.2024 - 06.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Oferind o piscină în aer liber şi un centru spa şi de wellness, Royal Monte Carlo - Adults Only este situat în Sharm El Sheikh. Royal Monte Carlo - Adults Only pune la dispoziţie o plajă privată. La Royal Beach, oaspeţii au la dispoziţie cabane pe plajă şi băuturi gratuite servite de personalul Royal Butler Service.

Toate camerele şi suitele au vedere la Marea Roşie.

Royal Monte Carlo - Adults Only oferă băuturi la 4 baruri, în zona Lobby Lounge şi la un teren de tenis. Printre alte facilităţi oferite de proprietate se numără personal de divertisment, săli de conferinţe şi un serviciu de bilete. La complex şi în împrejurimi se pot practica o serie de activităţi, inclusiv scufundări şi snorkelling.

Oaspeţii pot lua masa la The Grill şi la restaurantul tip bufet Le Cafe sau se pot bucura de o selecţie de restaurante a la carte, care servesc fructe de mare şi preparate culinare din bucătăriile italiană, indiană, libaneză şi orientală, incluse în regimul all inclusive.

Oaspeţii care doresc să exploreze împrejurimile pot vizita Golful Naama (3,6 km) şi Parcul Naţional Ras Mohammed (12,4 km). Complexul este situat la 14 km de Aeroportul Internaţional din Sharm El-Sheikh. Este disponibil un serviciu gratuit de transfer de la aeroport.


Website: www.montecarloresortsegypt.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscină
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.