Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REHANA ROYAL BEACH

de la
776 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 15.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 14 minute pe jos față de plajă. Rehana Royal se află în golful Nabq şi oferă camere spaţioase cu balcon şi vedere la piscina în aer liber sau la Muntele Sinai. Hotelul are o zonă de plajă privată la Marea Roşie şi facilităţi de spa.

Camerele moderne de la Rehana Royal Beach Resort & Spa au aer condiţionat, ţesături în culori calde şi decor în culori neutre. Toate camerele sunt dotate cu TV prin satelit şi minibar. Unele au cadă sau duş cu hidromasaj.

Hotelul oferă o formulă all inclusive, cu băuturi răcoritoare. Cele 5 restaurante internaţionale ale hotelului servesc masa în interior şi în aer liber. Opţiunile includ mese à la carte la restaurantul italian Rossini şi fructe de mare proaspete la restaurantul romantic Moon Light.

Centrul spa oferă baie de aburi turcească, masaj şi saună. Oaspeţii pot să facă plajă pe şezlongurile din jurul piscinei, să se bucure de toboganele cu apă sau să se plimbe prin grădina luxuriantă de la Rehana Royal Beach.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Local TV
Airport
Area centre
Children\'s swimming pool
Safe
Beach
Bar
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.