Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORIENTAL RIVOLI

de la
576 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Oriental Rivoli este un hotel de 4 stele, situat in Naama Bay, Sharm El-Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, la 700 m de plaja, la o distanta de 1 km de centrul orasului si de 9 km de aeroportul Sharm El Sheikh International. Hotelul reprezinta alegerea ideala pentru turistii care prefera o locatie mai linistita, apropiata insa de restaurantele si barurile din zona. Spa & Welness:
Turistii au acces la centrul SPA, ce a primit Certificatul de Excelena Trip Advisor in anul 2013, unde se pot bucura de masaj, baie turceasca si alte servicii si tratamente personalizate de catre personalul specializat.

Drinks & Food:
Oriental Rivoli le ofera turistilor mai multe optiuni pentru a lua masa, cele doua restaurante si patru baruri, localizate atat in interior cat si langa piscina, reprezentand cadrul perfect pentru a se bucura de gama variata de preparate si bauturi puse la dispozitia acestora. Restaurantul principal ofera o ambianta autentic egipteana si serveste atat preparate din bucataria orientala cat si din cea internationala, iar barurile ofera diverse tipuri de bauturi, de la bauturil racoritoare, bere, ceai pana la cafea turceasca si cocktailuri exotice.

Sport si Divertisment:
Hotelul dispune de 3 piscine pentru adulti, un centru de scufundari, de unde turistii pot inchiria echipament si unde pot lua lectii de la personalul specializat. In plus, pentru o taxa suplimentara, pot juca biliard.

Localizare:
Oriental Rivoli este un hotel de 4 stele, situat in Naama Bay, Sharm El-Sheikh, in sudul Peninsulei Sinai, la 700 m de plaja, la o distanta de 1 km de centrul orasului si de 9 km de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Web page:
http://www.orientalrivoli.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Bar
zona de plaja privata
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.