Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLD VIC SHARM RESORT

de la
668 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere
Situat la malul marii, hotelul beneficiaza de plaja privata.
Localizare
Hotelul se afla la 30 de minute cu masina de Ras Mohammed National Park si la 30 de minute pe jos de Naama Bay.
Facilitati hotel
Accesul la wi-fi se face gratuit in spatiile publice. Hotelul beneficiaza de restaurant, bar, lounge, snack bar, sauna, spa si centru wellness, piscina, sala de fitness, piscina exterioara, servicii de masaj, seri de karaoke, darts, tenis de masa, sporturi pe apa, program de divertisment.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, televizor, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, ceas cu alarma, mini bar, terasa , seif, masa si fier de calcat, halat de baie, uscator de par.
Site
https://old-vic-sharm-resort-sharm-el-sheikh.sharmelsheikhotels.com/en/


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Room Service
Restaurant
Bar
zona de plaja privata
Piscină
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.