Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS AQUA PARK

de la
1436 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Oferind un parc acvatic cu numeroase tobogane, complexul de 5 stele Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh este situat în inima oraşului Sharm El Sheikh. Complexul are un loc de joacă pentru copii şi un centru cu apă termală, iar oaspeţii se pot bucura de mese la restaurant sau de băuturi la bar.

Toate cele 260 de camere ale acestui complex sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Anumite camere au terasă sau balcon. Toate camerele au baie privată. Facilităţile suplimentare includ papuci, articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr.

Proprietatea are o recepţie deschisă nonstop, un bancomat, un serviciu de concierge şi un salon de coafură.

Complexul Albatros este foarte popular pentru tobogane cu apă, piscine şi o varietate de sporturi şi activităţi diferite pentru persoane de toate vârstele. Puteţi juca tenis şi tenis de masă la complex. Există şi un centru spa pentru oaspeţii care doresc clipe de răsfăţ.

Sunt disponibile şi servicii de închiriere auto. Punctul de scufundări Teatru este la 1,2 km de Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh, iar bariera de corali Temple se află la 1,3 km de proprietate. Aeroportul Internaţional din Sharm El Sheikh este la 15 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
Bar
transfer de la/sau la aeroport
zona de plaja privata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.