Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Scotia Regatul Unit

Vacanta in Scotia Regatul Unit

Scoţia este o ţară minunată, cu oameni amabili, plină de peisaje pitoreşti şi mai multe lucruri de văzut sau de făcut decât majoritatea oamenilor ar gândi că este posibil. Cu toate aceste locuri şi destinatii turistice din care puteţi alege, nu este de mirare că vizitatorii Scoţiei sunt copleşiti de numărul mare de locuri de vizitat....

Citeste mai mult

Vacanta in Scotia Regatul Unit


Scoţia este o ţară minunată, cu oameni amabili, plină de peisaje pitoreşti şi mai multe lucruri de văzut sau de făcut decât majoritatea oamenilor ar gândi că este posibil. Cu toate aceste locuri şi destinatii turistice din care puteţi alege, nu este de mirare că vizitatorii Scoţiei sunt copleşiti de numărul mare de locuri de vizitat.


Să aruncam o privire la un set de locuri de luat în considerare atunci când planificam urmatoarea noastră călătorie în Scoţia. Unul din motivele pentru care Scoţia este o destinaţie atât de populară este numărul mare de opţiuni în alegerea locurilor de vizitat. Fie că sunteţi interesaţi de istoria de sute de ani a pamântului scoţian, fie că doriţi să experimentaţi toate aspectele moderne ale acestei ţări uimitoare, veţi găsi exact ceea ce căutati, fără să trebuiască sa parcurgeţi distanţe foarte mari.

Cu o istorie care datează de multe, foarte multe secole, Scoţia nu duce lipsa locurilor istorice. Există catedrale, precum Brechin Cathedral în Angus, Saint Giles Cathedral în Edinburgh şi Saint Magnus Cathedral în Kirkwall; castele precum Braemar Castle, Corgarff Castle sau Delgatie Castle şi alte situri istorice de văzut precum „The Black House” în Arnol, Bonwave Historic Iron Furnace (veche topitorie de fier) şi Crossraguel Abbey (mănăstirea Crossraguel).

Scoţia este binecunoscută pentru terenul său accidentat şi spectaculos, variind de la stâncile de pe marginea mării până la munte sau formaţiunile montane uimitoare din Highland. În Scoţia se găsesc unele dintre cele mai pitoreşti locuri din lume, precum Insulele Harris and Lewis aparţinând Insulelor Hebride; Aberfeldy, Glen Lyon şi Loch Tay în ţinuturile înalte (în Scoţia, regiunea Highland - traducerea în romana „ţinuturi înalte”); râurile Stirling şi River Forth, precum şi orasele din apropiere, Dunblane sau Bridge of Alan; zona cu teren extrem de accidentat Callander şi Trossachs situat la nord-est de Loch Lomond.

Oraşele din Scotia sunt un amestec încântător de atracţii şi activităţi tradiţionale şi moderne. Glasgow, de exemplu, are o istorie foarte veche, ca şi modernul Pacific Quai de-a lungul raului River Clyde, pe când Edinburgh, capitala ţării, se mândreşte cu cele mai cunoscute atracţii destinate culturii, precum Festivalul de Teatru (Edinburgh Festival Theatre) sau Edinburgh Playhouse. Există foarte multe locaţii şi atracţii de interes general incluzând câteva muzee şi galerii de artă deosebite.

Galeriile Naţionale de Artă (Scotland National Galleries) prezintă o colecţie de artă modernă, portrete, picturi şi alte exemple artistice de clasă mondială. Muzeele se găsesc în număr mare în Scoţia, dintre ele, reuşind să enumărăm: „Thirteen” Glasgow Museums, National Museum of Scotland (Muzeul Naţional al Scoţiei), Cockburn Musem of Geology (Muzeul de Geologie Cockburn), Dumfries Museum, şi magnifica colecţie a Muzeului Ceasului Negru (Musem of the Black Watch), prezentând 250 de ani de artefacte şi istorie ale regimentului Highland, cel mai faimos regiment militar scoţian.

Scoţia este binecunoscută şi pentru varietatea extraordinară de parcuri şi faună sălbatică pe care o găsim în interiorul acestora. Sunt două parcuri principale în Scoţia: Loch Lomond and Trossachs National Park şi Cairngorms National Park. În plus, există literalmente sute de parcuri şi zone sălbatice mai mici, răspândite pe toată suprafaţa ţării, precum Peninsula Knoydart, Lammermuir Hills sau Glen Affric. Dacă sunteţi în căutare de aventură, planificaţi-vă o vizită la Landmark Park, un loc unic în Regatul Unit. Acest loc fantastic este un mix de atracţii şi activităţi pentru toţi membri familiei, indiferent de vârstă. Există pereţi artificiali pentru căţărat, un traseu prin pădurea veche, o varietate de exponate interactive cu accent pe conservare şi bineînţeles o mulţime de alte lucruri menite să ţină ocupaţi adulţii şi copii deopotrivă, o zi întreagă.

Vizitorii sunt deseori uluiţi de varietatea de castele şi situri istorice, facilităţile care prezintă artă modernă şi multitudinea de peisaje pitoreşti şi spectaculoase.

În Scoţia există cu adevărat ceva de ţinut minte pentru totdeauna şi locuri de văzut pentru toata lumea, făcând din această destinaţie turistică un loc în care oricine s-ar putea întoarce oricând, cu aceeaşi plăcere.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.