Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Scotia Regatul Unit 2021

Vacanta in Scotia Regatul Unit 2021

Gândiți-vă la Scoția și veți contura imagini cu Highlanders, baghete magice, Monstrul Loch Ness, castele singuratice, golf, peisaje magnifice și bovine Highland ticăloase. Toate acestea fac parte din mistica acestei țări unice, dar și (în afară de Nessie) o previzualizare foarte reală a ceea ce văd turiștii acolo.Puteți explora Scoția cu barca, pe jos de-a lungul traseelor ​​sale, pe călătorii cu trenuri pitorești sau cu turul cu mașina și fiecare va duce la experiențe de neuitat.

Citeste mai mult

Vacanta in Scotia Regatul Unit 2021


OBIECTIVE TURISTICE 

Castelul Edinburgh și Royal Mille - Turnurile de piatră și zidurile Castelului Edinburgh au dominat orizontul Edinburgh încă din secolul al XIII-lea. Alăturat deasupra stâncii negre de bazalt, oferă vederi magnifice asupra orașului și o călătorie prin istoria zbuciumată a Scoției. Reperele sunt spectaculoase bijuterii Coroană; celebra piatră a destinului (Piatra Sconei); și Capela Sf. Margareta, construită în 1130 și cea mai veche clădire din Edinburgh. Intrați în castel peste o casetă de legătură peste o groapă veche de la largul Esplanade, unde se ține celebrul tatuaj militar din Edinburgh în fiecare august. Statuile din bronz ale eroilor legendari William Wallace și Robert the Bruce par să vegheze la porțile castelului. Mai jos, Royal Mile se întinde pe abruptul abrupt până la elegantul Palat din Holyroodhouse, un alt dintre cele mai faimoase repere din Edinburgh. Căpită de case din cărămidă și repere istorice, Royal Mile este, de asemenea, plin de magazine mici, kiltmakers, ceainarii, muzee și cafenele. Între clădirile sale înalte - unele ajung la mai mult de 10 povești pe partea de coborâre - se află niște alei mici și înguste, numite „vânturi”, care se țes între închideri minuscule ascunse.


Lacul Loch Ness - Idilic Loch Lomond, aflat la o scurtă distanță de mers cu mașina la nord-vest de Glasgow, este cel mai mare lac din Marea Britanie și, potrivit autorului Walter Scott, „Regina lacurilor scoțiene”. Cu păstrăv din belșug, somon și pește alb, ca ademeni pentru pescari; lac pentru sporturi nautice; și o mulțime de spații deschise pentru drumeții; acest colț frumos al Scoției este, de asemenea, o excursie preferată de o zi din oraș. Excursiile cu barca sunt întotdeauna populare, la fel ca rambulele de pe malul lacului și drumurile mai lungi până la maiestuosul Ben Lomond (3.192 de metri), cu vederi spectaculoase peste Parcul Național Trossachs. Loch Lomond este o primă oprire bună într-un tur de la Glasgow de-a lungul Western Highland Way prin zona rurală Argyll până la Fort William. Bucurați-vă de romantismul unei proprietăți de țară scoțiană, la Cameron House, la capătul de sud al lacului, unde vă puteți bucura de o gamă largă de activități în aer liber, care includ terenul său de golf lacurilor.


Castelul Stirling - Palatul lui James al V-lea și casa copilăriei Mary Queen of Scots, Stirling Castle este una dintre cele mai bine conservate clădiri renascentiste din Marea Britanie. Sălile sale și camerele sale sunt restaurate cu grijă și mobilate la aspectul său din anii 1500, chiar și pentru reproduceri minuțioase ale tapiseriei sale. Interpreții costumiți interacționează cu vizitatorii pentru a aduce castelul și istoria sa la viață, iar programele History Hunter în weekend sunt concepute pentru tinerii exploratori.Situat ideal între Edinburgh și Glasgow, Stirling este renumit pentru Bătălia de la Bannockburn, care l-a văzut pe Robert Bruce să învingă invadatorii englezi în 1314, precum și Bătălia de la Stirling Bridge, o victorie a independenței scoțiene asigurată de legendarul William Wallace. Splendidul centru patrimonial Bannockburn oferă afișaje și exponate excelente despre această epocă importantă. Între Stirling și Bridge of Allan se află maiestuosul Monument Wallace, un spectaculos turn în 246 de trepte, cu vederi incredibile asupra zonei, precum și artefacte despre care se spune că ar fi aparținut însuși marelui Țării Românești.


Muzeul de artă și galerie Kelvingore - De când un incendiu a devastat o mare parte din opera lui Charles Rennie Mackintosh la Glasgow School of Art, Kelvingrove Art Gallery and Museum a devenit principala destinație pentru admiratorii stilului Glasgow, o parte distinctivă a mișcării Arts & Crafts și a stilurilor Art Nouveau ale începutul secolului XX Creat și deschis cu puțin timp înainte de incendiu, Charles Rennie Mackintosh și galeria de stil Glasgow includ mai multe camere întregi Mackintosh, precum și lucrări ale altor artiști de seamă ai mișcării. Alături de alte comori notabile - un portret al lui Van Gogh, instrumente din epoca bronzului și bijuterii de la Arran și Kintyre, un Mark 21 Spitfire din 1944 și o orgă magnifică din 1901 folosită pentru concerte gratuite zilnice - una dintre cele mai populare exponate ale muzeului este Cristosul lui Salvador Dali. Sfântul Ioan al Crucii.


PLAJE 

Plaja Glendale - Nisipul negru ar putea face ca această plajă să pară inedită atunci când există atât de multe plaje de corali minunate în Scoția. Însă lacul protejat al mării face ca acest lucru să fie înotător eminamente și o pauză revigorantă de la o plimbare fierbinte. Nu există facilități pe plajă, dar apoi mergem la plaje pentru liniște și sunetele mării.


Plaja Ceannabeinne Durness - Tradus din gaelic Ceannabeinne înseamnă capul sau capătul munților. În mod tradițional, plaja era cunoscută sub numele de Traigh Allt Chailgeag - plaja arsurilor de deșeuri și a morții. Acest nume se referea la o poveste despre cum o femeie în vârstă a căzut în arsură, care se varsă pe plajă și s-a înecat. Arsul Allt Chailgeag, era în frâu la vremea respectivă și corpul ei era spălat până la țărm. Digurile de piatră stricate vizibile de arsuri și au făcut parte din mica fermă a lui Clais Charnach, ale cărei fundații se găsesc pe dealul de deasupra parcării.


 Plaja Eoropie - Această lungă plajă cu nisip alb se întinde spre nord-vest în Atlantic și este o plajă populară pentru surferi, deoarece este expusă valurilor care vin din ocean. Înotul este sigur în apele puțin adânci, dar NU atunci când vântul și valurile se ridică, deoarece este de asemenea prezent. Nu există salvamari. Ca toate aceste minunate plaje din Hebridean, este neîmpărțită și relativ liniștită. Plaja este mărginită de Machairs sau dunele care găzduiesc o serie de flore și faune rare.


Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.