Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAISON DES LYS


Descriere

Website:
http://www.maisondeslys-santorini.com/

Maison Des Lys are vedere la Marea Egee și la rocile vulcanice din Santorini şi oferă o piscină și restaurant. Proprietatea are suite elegante, dotate cu balcon sau terasă şi acces gratuit la Wi-Fi. Oaspeţii vor beneficia gratuit de transfer dus-întors la port și aeroport.

Toate suitele de la Maison Des Lys sunt decorate cu bun gust, în culori neutre, şi oferă lenjerie de pat luxoasă, draperii şi un TV cu ecran plat, cu canale prin satelit. Unele au o cadă spa și o piscină privată. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu articole de toaletă de lux.

Oaspeţii se vor putea relaxa în jurul piscinei, în timp de savurează un cocktail de la bar şi admiră vederea. De asemenea, micul dejun poate fi servit în cameră.

La cerere pot fi rezervate masaje. Este disponibilă şi o cadă cu hidromasaj. Pe plaja cu nisip negru Perissa sunt oferite umbrele de soare şi șezlonguri gratuite.

Plaja Kokkini Paralia este situată la 1 km. Proprietatea se află la 500 de metri de centrul orașului Akrotiri şi la 15 km de orașul Fira. Sunt disponibile locuri de parcare private gratuite.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

station
Airport
City centre
Beach
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.