Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despina Studios


Descriere

Descriere: Studiourile Despina sunt situate in inima pitorescului port din satul Kokkari, unde gasiti restaurante, cafenele, si piata principala a satului, 'plateia'. Daca alegeti Despina Studios, va veti afla aproape de una din cele mai frumoase plaje de pe insula, Tarsanas. Faimoasele plaje Lemonakia si Tsamadou sunt la o scurta distanta de hotel. Localizare: Despina Studios sunt situate langa malul marii in satul Kokkari, la 10 km de orasul Samos si la s 22 km distanta de aeroport.
Facilitati hotel: internet wifi gratuit.
Dotari camere: Despina studios are 7 camere echipate cu baie cu dus, aer conditionat (cu plata: 7 Euro/zi, functioneaza intre orele 14:00 - 07:00), TV, uscator de par, wifi gratuit, frigider, balcon.
Pagina web: http://despina-studios.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.