Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belad Bont Resort


Descriere

Descriere
Hotelul este situat in Salalah, al doilea cel mai mare oras din Oman, binecunoscut pentru clima blanda si frumusetile naturale. Salalah este una dintre cele mai frumoase destinatii ce pot fi vizitate pe tot timpul anului.


Localizare
Aeroportul din Salalah se afla la 13 km de resort. Plaja este situata la o distanta de 800 m fata de hotel, iar hotelul pune la dispozitia clientilor si un shuttle bus catre plaja.


Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitie oaspetilor sai 4 restaurante pentru servirea mesei sau a unei gustari, 2 baruri si o cafenea. In lista de facilitati a hotelului se inscriu si sala de fitness, sauna, jacuzzi, salon de infrumusetare. Hotelul ofera si un loc de joaca pentru copii. Pentru petrecerea timpului liber in Salalah, oaspetii pot opta pentru activitatile optionale: croaziere pe mare, turul orasului, cina in aer liber, scufundari, drumetii, picnic, cursuri de yoga, cursuri de gatit.

In acest hotel nu se vand bauturi alcoolice.

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus sau cada, aer conditionat, uscator de par, seif, televizor, telefon.


Site
https://beladbont.com/


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.