Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Fanar Hotel and Residences


Descriere

Descriere
Hotelul ofera oaspetilor sai o selectie de camere perfecte pentru petrecerea unei vacante alaturi de cei dragi in apropierea Oceanului Indian. Oaspetii hotelului se pot bucura de o varietate de servicii de inalta calitate.


Localizare
Hotelul se afla amplasat pe frumoasa palaj din Salalah si la doar 20 de km de Aeroportul International din Salalah.


Facilitati hotel
Hotelul ofera 3 piscine, dintre care una incalzita si una pentru copii, doua Jacuzzi in aer liber, 3 plaje private cu sezlonguri si umbrelute de plaja, bar pe plaja, loc de joaca pentru copii (disponibil doar pe perioada iernii), tenis de masa, sah urias, amfiteatru (200 de locuri), teren de tenis, sala de fitness, sauna, terenuri de volei, tenis si fotbal pe plaja, precum si de un centru de inchirieri destinat sporturilor pe apa (kayak, parasailing, jet ski) contra cost. Accesul la Wi-Fi este gratuit in spatiile publice, precum si in camerele hotelului. In cadrul hotelului se gasesc un exchange, servicii de depozitare a bagajelor, biblioteca si magazin de suveniruri. Pentru petrecerea timpului liber sunt recomandate centrul spa din cadrul hotelului, parcul acvatic Hawana Aqua Park situat la 1,5 km de hotel, sesiuni de snorkeling sau scuva diving, pescuit, sporturi pe apa, excursii pe munte si in desert, toate acestea avand costuri suplimentare.


Dotari camere
Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, access gratuit la Wi-Fi, telefon, televizor, mini bar, seif, uscator de par, birou, aer conditionat, masa si fier de calcat (la cerere), papuci si halat de baie, precum si facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Site
https://fanarhotel.com/



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.