Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Salalah Oman 2021

Vacanta in Salalah Oman 2021

Capitala provinciei Dhofar din sudul Omanului, Salalah este bogată în cultură, istorie și frumusețe naturală. Vizitatorii se vor bucura mult în acest oraș antic coastal, de la plaje lungi cu vedere la Marea Arabiei până la celebrele situri arheologice și un oraș zgomotos plin de piețe și magazine cu alimente și bunuri locale.

Citeste mai mult

Vacanta in Salalah Oman 2021


OBIECTIVE TURISTICE

Peștera Teeq și Tawi Ateer Sinkhole - E timpul să vezi cel mai mare puț din lume din Oman. N-o să-l crezi până nu vezi groapa extraordinară. Tawi Ateer Sinkhole nu a fost cunoscut de localnici și de turiști până în 1997. În acel an, un grup de exploratori sloveni a găsit această gaură rară, dar unică. Nu este singura minune naturală din oraș, deoarece Peștera Teeq este situată și în apropierea vârfului chiuvetei.Există câteva intrări în gaura de chiuvetă și este înțelept să nu explorați singură peștera sau groapa din cauza terenului său periculos și accidentat. Trebuie să urmați un ghid profesional dacă intenționați să vizitați atât groapa cât și peștera. Aventurierii și iubitorii de natură se pregătesc pentru o călătorie interesantă. Cascadele din apropiere vă vor atrage, de asemenea, să veniți în acest loc. Peștera și groapa nu sunt destinate tuturor, mai ales dacă vă temeți de înălțimi.


Vechiul oraș Sumhuram - Un alt reper important de vizitat este vechiul oraș Sumhuram. Ruinele au o importanță majoră pentru Salalah și trebuie să o vezi singură. Puteți rezerva un tur special dacă doriți să explorați mai mult Salalah. Puteți vizita atât Mirbat, cât și Salala de Est, rezervând acest tur. Un ghid turistic local vă va aduce din hotelul dvs. și vă veți îndrepta direct spre Khowr Rawri pentru a vizita vechiul oraș vechi.În afară de asta, veți putea vedea resturile portului antic pe drumul vostru. Rămâneți în alertă și bucurați-vă de călătoria captivantă în timp ce sunteți în mișcare. Imaginați-vă cum a fost în vremurile străvechi, va fi o experiență minunată pentru toată lumea în orașul vechi.


Moscheea Sultanului Qaboos - Aceasta este o altă moschee unică în Oman. Este destul de similar în nume cu cel din Muscat, dar cel din Salalah este cunoscut sub numele de Moscheea Sultan Qaboos, în timp ce cel din Muscat este Moscheea Sultan Qaboos. Respectați întotdeauna codul vestimentar în timp ce vizitați orice moschei din Oman. Puteți vedea fie moscheea din exterior, fie din interior. Turiștii și vizitatorii non-musulmani pot vizita Moscheea Sultan Qaboos numai în timpul non-rugăciunii.


Castelul Taqah - Dacă Nizwa este renumit pentru fortul său, Taqah are și propriul său castel. Deși nu este la fel de mare ca cel din Nizwa, trebuie să vizitați acest castel istoric. Aflați mai multe despre orașul Taqah și istoria acestuia în timp ce sunteți aici. Pregătește-te să vezi diverse exponate în timp ce te plimbi prin castel. În Castelul Taqah există un magazin de artizanat, precum și diverse picturi istorice și articole de bucătărie.Castelul a fost restaurat complet, cu afișare video interactivă și exponate, așa că trebuie să vizitați acest castel pentru a înțelege mai multe despre istoria și cultura diferitelor epoci.PLAJE

Taqah - Taqah este un oraș coastal din guvernatul Dhofar, în sud-vestul Omanului. Acesta este situat la aproximativ 37 km distanță de Salalah, deci va dura aproximativ 30 de minute pentru a ajunge. Taqah este butucul pescarilor. Așa că puteți vedea o mulțime de bărci de pescuit. Datorită bogăției acestei plaje cu viață acvatică, Taqah oferă iubitorilor de păsări un deliciu.Aici, puteți vedea păsări de pe trei continente - Asia, Europa și Africa - toate într-o singură țară în care munții, deșertul și marea oferă medii bogate și diverse pentru migrarea și reproducerea locală a speciilor.În afară de observarea păsărilor și pescuitul orașului Taqah în sine oferă o mulțime de opțiuni pentru călători, la câteva distanțe puteți vizita castelul Taqah, care oferă o priveliște uimitoare a orașului Taqah sau puteți merge până la punctul de vedere Taqah care oferă un uimitor vedere la Oceanul Indian.


Al Haffa - Această plajă cu nisip alb este atât de pitorească, mai ales modul în care palmierii sunt aliniați în mod natural în direcția mării. Nu am asistat la un apus mai frumos în altă parte. Acest loc nu dezamăgește în ceea ce privește imaginile.O parte majoră a plajei este încă în construcție. Este recomandabil să transportați covoraș sau scaune împreună cu produse alimentare în cazul în care intenționați să stați mult timp.Urmărirea păsărilor este un deliciu aici, căci această plajă este plină de pescăruși superbe și din moment ce portul este aproape, așa că vă puteți bucura și de priveliștile navelor de departe.


Al-Mughsail - Drumul către plaja Mughsail este unul dintre tipurile sale, cu oceanul albastru colorat pe o parte și munți uriași pe cealaltă parte. Pe drum vei ajunge să vezi munții de calcar și drumurile de roller coaster sunt în sine un fior. Aceasta este ceva ce trebuie experimentat; cuvintele nu vă vor da greș. Marea rămâne la vedere până la câțiva kilometri înainte de Mughsail, când drumul și apa merg în sfârșit alături, oferind o vedere văzută în filme în general.Plaja Mughsail are o lungime de aproximativ patru până la șase kilometri. Vă puteți opri în oricare dintre locurile care vă plac și faceți o baie în apa cu bijuterii albastre. De asemenea, vă veți bucura de varietatea de pietricele pe care ajungeți să le vedeți aici.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.