Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Rusia Rusia

Vacanta in Rusia Rusia

Un tărâm vrăjit care stârnește deopotriva atracție, teama, fascinație, mister, pericol. O țară mare. Cea mai mare din lume. Întinsa pe două continente, de la un capăt la celalalt al lumii. Orașe ultramoderne, sate pierdute în stepa, muzee pretențioase, istorie vie la tot pasul, femei a căror frumusețe te tulbură pe veci, cultură unică și sălbăticie nesfârșită, nestricată încă de mana omului....

Citeste mai mult

Vacanta in Rusia Rusia


Rusia este cea mai mare națiune din lume plină de istorie. Istoria este dominată de invazii, monarhii și de regimul Sovietic din secolul 20. Este localizată în emisfera nordică la granița dintre două oceane, Arctic și Pacific. Oficial, numele țării este ,,Federația Rusă,, Media de viața este cuprinsă între 39-40 ani.

Capitala Rusiei este Moscova, unul dintre cele mai bogate orașe din lume , luând în considerare numărul masiv de bilionari. De asemenea, al doilea cel mai mare muzeu din lume ,,The Heritage,, este localizat în Saint Petersburg și are peste 3 milioane de piese de artă.

Din cauza mărimii, există o diferență drastică de temperatură bazată pe locul unde te aflii. Temperatura din Moscova și Saint Petersburg variază de la 32°C vara până la -25°C iarna. Ți se pare că este mult prea frig ? Ei bine, cea mai scăzută temperatură a fost de -71,2°C, înregistrată în satul Omyakon.


Rusia este cea mai întinsă țară din lume, măsoară 10.000 km de la vest la est, pe cele două continente care o găzduiesc: Europa si Asia. Rusia are mai multe granițe decât orice altă țară din lume: în sud are granițe cu Coreea de Nord, apoi spre sud cu China, Mongolia, Kazakhstan, Azerbaijan, Georgia, și Marea Neagra. Apoi, în sud-vest, cu Ucraina, și spre vest cu Belarus, Latvia, Estonia, Golful Finlandei, Finlanda si Norvegia. Rusia este o țară a contrastelor - un teritoriu vast, cu multe bogății naturale (în special petrol si gaze), în care mulți sunt extrem de bogați și mulți mor de foame. Rusia este o țară frumoasă, cu un aspect imperial în Moscova și Saint Petersburg cu un peisaj spectaculos în Siberia. Turismul din Rusia a înregistrat o creștere rapidă de la destrămarea Uniunii Sovietice. Rusia are un Patrimoniu cultural bogat, fiind inclusă printre cele mai populare destinații turistice din lume. 23 dintre acestea sunt incluse în lista locurilor din Patrimoniul Mondial UNESCO Printre cele mai importante trasee turistice din Rusia se numără o călătorie în jurul Inelului de Aur format din orașe antice, croaziere pe râuri mari, inclusiv Volga, și călătorii de lungă durată pe celebra cale ferată transsiberiană. Diverse regiuni și culturi etnice din Rusia oferă diferite alimente și suveniruri, și au o mare varietate de tradiții, printre care baia lipovenească,  Sabantoyul tătar, sau ritualurile șamaniste siberiene.

Lucruri interesante despre în Rusia

- bărbații nu oferă niciodată flori femeilor, deoarece asociază asta cu ghinon și înmormântare

- în Rusia există cea mai rapidă cale de transport

- oamenii niciodată nu își strâng mâna, deoarece au concluzia că această acțiune îi va conduce la un argument

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.