Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Rusia Rusia

Vacanta in Rusia Rusia

Un taram vrajit care starneste deopotriva atractie, teama, fascinatie, mister, pericol. O tara mare. Cea mai mare din lume. Intinsa pe doua continente, de al un capat al celalalt al lumii. Orase ultramoderne, sate pierdute in stepa, muzee pretentioase, istorie vie la tot pasul, femei a caror frumusete te tulbura pe veci, cultura unica si salbaticie nesfarstita, nestricata inca de mana omului...

Citeste mai mult

Vacanta in Rusia Rusia


Rusia este cea mai intinsa tara din lume, masoara 10.000 km de la vest la est, pe cele doua continente care o gazduiesc: Europa si Asia. Rusia are mai multe granite decat orice alta tara din lume: in sud are granite cu Coreea de Nord, apoi spre sud cu China, Mongolia, Kazakhstan, Azerbaijan, Georgia, si Marea Neagra. Apoi, in sudvest, cu Ukraina, si spre vest cu Belarus, Latvia, Estonia, Golful Finlandei, Finlanda si Norvegia. Rusia este o tara a contrastelor - un teritoriu vast, cu multe bogatii naturale (in special petrol si gaz), in care multi sunt extrem de bogati si multi mor de foame. Turismul nu este afectat direct de haosul si coruptia tarii insa e bine sa existe multa prudenta in cursul unei calatorii in Rusia. Rusia este o tara frumoasa, cu un aspect imperial in Moscova si St Petersburg si un peisaj spectaculos in Siberia. Turismul din Rusia a înregistrat o creștere rapidă de la destrămarea Uniunii Sovietice. Rusia are un Patrimoniu cultural bogat, fiind inclusă printre cele mai populare destinații turistice din lume. 23 dintre acestea sunt incluse în lista locurilor din Patrimoniul Mondial UNESCO Printre cele mai importante trasee turistice din Rusia se numără o călătorie în jurul Inelului de Aur format din orașe antice, croaziere pe râuri mari, inclusiv Volga, și călătorii de lungă durată pe celebra cale ferată transsiberiană. Diverse regiuni și culturi etnice din Rusia oferă diferite alimente și suveniruri, și au o mare varietate de tradiții, printre care baia lipovenească, Tatar Sabantoyul tătar, sau ritualurile șamaniste siberiene.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri