Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRS Yucatan (Adults only)

   Riviera Maya Playa Del Carmen, Mexic Vezi locatia pe harta


Descriere

The Yucatan by Palladium Royal Suites este un hotel dedicat exclusiv adulților, situat la o plimbare de câteva minute de Marea Caraibelor. Acesta oferă centru spa, piscină și gimnastică acvatică. Aveți acces la serviciu de majordom nonstop, plajă VIP cu paturi bali și baruri exclusive cu băuturi premium. Suitele de la Royal Suites Yucatan by Palladium includ vedere la grădină și cadă cu hidromasaj. De asemenea, acestea oferă zonă de living și canapea extensibilă. Camerele sunt echipate cu iPod docking station. The Yucatan by Palladium Royal Suites pune la dispoziție 2 baruri și restaurantul El Jardin. Înotul poate fi practicat în Royal Pool și la plaja privată. De asemenea, există centru de fitness. La câteva minute de mers cu mașina sunt disponibile tururi cu ghid la Chichén Itzá și crovul albastru din Sammulá.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Minibar
Piscina exterioara
Restaurant
bar la piscina
Bar
acces imediat la plaja
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.