Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Secrets Silversand

   Riviera Maya Playa Del Carmen, Mexic Vezi locatia pe harta


Descriere

Acest complex numai pentru adulți este situat la 24,1 km de Cancun şi pune la dispoziţie 8 piscine și un centru spa cu servicii complete. Toate suitele spațioase oferă zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Fiecare suită de la Secrets Silversands Riviera Cancun are minibar, facilități de cafea şi seif.

Seara, teatrul complexului Riviera Cancun Secrets Silversands organizează programe de divertisment live. Oaspeții pot participa la numeroase activități, printre care baschet, yoga, volei pe plajă și cursuri de dans.

Restaurantele complexului Secrets Silversands au un specific divers şi servesc preparate italieneşti, mexicane și internaționale. De asemenea, oaspeții pot savura fructe de mare proaspete, preparate pan-asiatice și mâncăruri din bucătăria orientală.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Sala de fitness
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Saună
Schimb valutar
Bar
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.