Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Riviera Princess

   Riviera Maya Playa Del Carmen, Mexic Vezi locatia pe harta


Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Situat pe frumoasa Rivieră Maya, acest complex de 5 stele este la 9 km de centrul oraşului Playa del Carmen. Complexul aflat la malul mării oferă 12 piscine, unele cu căzi cu hidromasaj, precum şi suite spaţioase cu balcon privat.

Oaspeţii complexului Grand Riviera Princess-All Inclusive se pot relaxa în centrul spa Princess, care asigură tratamente pentru corp şi păr. Oaspeţii activi au la dispoziţie un centru de fitness ultramodern, precum şi 6 terenuri de tenis şi 2 terenuri de paddle.

Cu 2 restaurante internaţionale principale tip bufet şi 7 restaurante à la carte în cadrul proprietăţii, oaspeţii complexului Grand Riviera Princess se pot bucura de o varietate de preparate, de la specialităţi elveţiene la La Fondue până la preparate asiatice la Miso. Cele 9 baruri, printre care barul Tequila de lângă piscină, oferă cocktailuri şi bere în întreaga proprietate. Există şi un sports bar deschis nonstop.

Toate suitele complexului Grand Riviera sunt prevăzute standard cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi minibar complet aprovizionat. Toate suitele includ o canapea extensibilă şi o baie cu finisaje din marmură. Multe suite se bucură de o cadă spa.

Clubul de golf El Cameleon este la 4 km de complex. Aeroportul Internaţional din Cancún se află la 45 de minute de mers cu maşina.

Web: www.grandrivieraprincess.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.