Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Orsan by Aminess


Descriere

Oferind o locație pe malul mării și o piscină în aer liber cu apă sărată, situată chiar lângă mare, Hotelul Orsan este situat lângă Orebić, la mică distanță de o plajă cu pietriș. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Se oferă WiFi gratuit și parcare gratuită. Hotelul este înconjurat de pini și chiparoși și oferă vedere la orașul vechi din Korcula. Hotelul oferă camere cu aer condiționat, balcon și vedere la parc sau la mare. Fiecare este dotată cu TV, iar băile sunt dotate cu duș și uscător de păr. Oaspeții pot lua masa pe terasa restaurantului sau pot savura o băutură la barul de lângă piscină, unde șezlongurile și umbrelele de soare pot fi folosite gratuit. Pe lângă diferitele activități sportive pe care le puteți practica în timpul șederii dumneavoastră pe Insula Peljesac, puteți pur și simplu să vă plimbați pe numeroasele trasee de mers pe jos găsite în jurul porturilor, plajelor și golfurilor din fiecare oraș, bucurându-vă de acest peisaj fantastic cu frumusețea sa nesfârșită și caracteristicile sale unice. Centrul orașului Orebić se află la 15 minute de mers pe jos. Aeroportul Dubrovnik este la 130 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.