Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aminess Bellevue Village 4*


Descriere

Daca doriti sa va petreceti vacanța pe Riviera Pelješac in adevaratul cadru dalmat, alegeti una dintre vilele Bellevue. Aici vei gasi alaturi de familie propriul tau colț de libertate cu murmurul marii si aromele vegetației mediteraneene. O casuța dalmata din piatra, inconjurata de pini si oleandri, va va fermeca cu vederi la plaja cu pietriș și la meditativa Marea Adriatica, la doar 20 de metri de balcon. Includeti in itinerarul dvs. o plimbare cu barca catre insula Korcula din apropiere si o vizita la faimosul oraș Dubrovnik din sudul Croației. locație excelenta la 20 m de plaja - case de piatra in stil dalmat - natura autentica si imprejurimi linistite - privelisti panoramice uimitoare - plaja cu pietriș si mare limpede - aproape de destinația care trebuie vazuta.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.