Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Petrarca


Descriere

Descriere HOTEL PETRARCA:
Hotelul este situat in Marina Centro, aproape de centrul statiunii, dar intr-o zona linistita, si are spatii comune largi si luminoase si multe facilitati pentru petrecerea unei vacante relaxante.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa (mic dejun tip bufet, pranz si cina la alegere din 2 meniuri, bufet de salate, desert, apa mineral inclusa.)

Localizare HOTEL PETRARCA:
Hotelul este situat la 100 de metri de mare, la 1,5 km de centrul istoric din Rimini si la 4 km de aeroportul din Rimini.

Dotari camere:
Hotel Petrarca dispune de camera dotate cu baie proprie, uscator de par, balcon, telefon, TV, frigider (se umple la cerere si contra cost), seif, aer conditionat/incalzire.

Facilitati HOTEL PETRARCA:
Hotelul are receptie, restaurant, bar, hol, lift, salon TV, parcare, inchiriere biciclete, wifi.

Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 0,7 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 1,5 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 2,5 euro/persoana/noapte la hotel 4*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Web: hotelpetrarcarimini.it

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere de familie
Restaurant
Bar
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.