Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Villa Itala


Descriere

Descriere HOTEL VILLA ITALA-Recomandare tour-operator 2*:
Hotelul este locul ideal pentru o vacanta relaxanta, fiind recomandat atat pentru tineri cat si pentru familiile cu copii.


Tip masa:
Mic dejun tip bufet. Demipensiune (mic dejun tip bufet, cina la alegere din 3 meniuri si bufet de salate si fructe). Bauturile nu sunt incluse.


Localizare HOTEL VILLA ITALA: Hotelul este situat pe plaja in zona Marina Centro.


Dotari camere:
Villa Itala dispune de camere standard cu dus/wc, uscator de par, TV, telefon, incalzire, aer conditionat, balcon, seif.


Facilitati HOTEL VILLA ITALA:
Hotelul dispune de receptie,bar deschis 24h/24 veranda, restaurant, lift, receptia si barul fiind deschise 24h/24, salon Tv, parcare (contra cost ).Aer conditionat (la cerere contra cost 11 euro/camera/zi)


Facilitati pentru copii:
Villa Itala ofera baby cot la cerere-gratuit.


Alte informatii:


Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 0,7 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 1,5 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 2,5 euro/persoana/noapte la hotel 4*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.


Web: www.hotelvillaitala.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.